Sad

Hej pĂ„ er gang. 

PĂ„började min lördag klockan 07.00 i stallet med att Humlis fick lite motion och nya skor innan lĂ„ng arbetsdag pĂ„ JC för min del.

Men ja. AlltsĂ„.. Detta Ă€r min dagbok och hĂ€r Ă€r jag verkligen Ă€rlig med er. Till min stora, stora sorg var Humlan nĂ€mligen halt nĂ€r jag joggade henne imorse. Samma ben. Ingen svullnad. Ingen vĂ€rme. Ingen ömhet. Bara hĂ€lta. Tyckte det vĂ€rmde ur en aning efter nĂ„got varv men ja, den var fortfarande dĂ€r. 1 - 1,5 grad. Och hon har gĂ„tt lugnare Ă€n vanligt de senaste veckorna, som ni vet. 
Jag tror inte att ord kan beskriva min besvikelse riktigt. Jag kĂ€nner mig sĂ„ fruktansvĂ€rt tom bara. PĂ„ mĂ„ndag ska jag ringa runt till alla som varit med runt mig och hĂ€starna under tiden som Chris behandlade dem och se vad folk tror och sĂ€ger. Men jag vet ju, egentligen. 

Kommer sĂ„klart Ă„ka in och kolla henne och hĂ„lla tummarna tills knogarna vitnar för att det Ă€r en vanlig kotledsinflammation, men jag har Ă€rligt talat inga förhoppningar.
Kommer alltid att göra allt jag kan för att min Humla ska mĂ„ bra, det Ă€r det enda jag vet med 100% sĂ€kerhet. Hon förtjĂ€nar ALLT bra efter allting hon tvingats utstĂ„. Älskade, Ă€lskade Humlis. Helvete. 


Cornelia:

Åh nej :( Fy fan vad trĂ„kigt. Men ja, det KAN ju vara nĂ„got litet, hoppas pĂ„ det! Stackars dig och stackars Humlan. HĂ„ller tummarna!

Evelina:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ vad synd om det med Humlan. HÄller tummar och tÄr att det Àr "bara" en kotledsinflammation<3

Anonym:

Det mÄste ju verkligen inte vara nÄt sÀrskilt, det kan ju bara vara nÄn liten tillfÀllig grej som Àr borta om ett par dar! SÄ mÄla inte fan pÄ vÀggen nu (jag vet, jag vet, det Àr svÄrt att lÄta bli). Det var ju iaf en vÀldigt lÀtt hÀlta du sÄg, sÄ vi alla hÄller tummarna för att det inte blir sÄ mycket mer heller. BerÀtta för oss nÀr du vet mer, please.

Svar: Tycker inte 1,5 Ă€r en lĂ€tt hĂ€lta... men ja sĂ„klart, det Ă€r lĂ€tt att anta det vĂ€rsta nĂ€r det nu varit som det varit med henne.. vi fĂ„r se, helt enkelt. HĂ„ller er sĂ„klart uppdaterade! ❀
Danai

Maria:

Men vad trist! Klapp pÄ axeln, du hittar en lösning. Men förstÄr kÀnslan...

Tove:

Blir sĂ„ ledsen för er skull, ni om nĂ„gra förtjĂ€nar lite medvind efter allt kĂ€mpande.. Grubblar du kring veterinĂ€r kan jag rekommendera John Österdahl alla dagar i veckan, dĂ„ har jag Ă€ndĂ„ varit hos Thornell och Rasmus innan. HĂ„ller till kring StockholmsomrĂ„det och Ă„ker ut till olika gĂ„rdar med jĂ€mna mellanrum, bla Örebro. HĂ„ller alla tummar och tĂ„r för er, styrkekram❀

Svar: Tack ❀❀❀
Danai

Anonym:

Ängrar du att du litade till 100% pÄ chris och lade ner sÄ mycket tid och pengar pÄ just honon, Eller hade du i efterhand valt en annan veterinÀr?

Svar: Antar att det Àr samma anonyma person som frÄgar detta som harfrÄgat det 10000 ggr.

Nej, skulle aldrig vĂ€lja en annan vet. Utan honom hade Hampus haft en lĂ„Ă„Ă„Ă„ng jobbig boxkonvalescens om hans ens hade blivit bra. Han dömdes ju halvt ut av en annan vet som helt enkelt hĂ€vdade att han var för stor för att hans leder skulle klara av hoppning 🙃 Och Humlan hade varit utdömd och död för lĂ€nge sedan. Anledningen till att jag litade pĂ„ honom var för att jag ifrĂ„gasatte och han gav mig vettiga svar och kunde dessutom bevisa att hĂ€starna pĂ„ kort tid blev bĂ€ttre Ă€n vad nĂ„gon annan veterinĂ€r kunnat göra dem med betydligt mer tid, inte för att jag blint lydde vad han sa.

Danai

Anonym:

Ängrar du att du litade till 100% pÄ chris och lade ner sÄ mycket tid och pengar pÄ just honon, Eller hade du i efterhand valt en annan veterinÀr?

Ellen - tÀvlingsryttare:

Hua.HĂ„ller alla tummar❀

Kommentera inlÀgget hÀr: