Lights, camera, action.

Hey gang!
Idag Àr första dagen sedan i början av mig som jag kÀnner mig nÄgot sÄ nÀr som mig sjÀlv igen.. Har liksom mÄnga andra varit ledig idag (fördelen med att inte jobba som sÀljare för tillfÀllet, haha) och idag var jag tillbaka i mitt gamla jag med aktiv vilodag- sÄ skönt! Ogillar att bara ligga hemma och dega, men den senaste tiden har varit sÄ stressig att det inte funnits mycket ork alls under mina lediga stunder Nu Àr dock sista hemtentan inlÀmnad och det ÄterstÄr bara en opponering nÀsta onsdag innan jag Àr entledigad och kan titulera mig som hallvÀgs igenom min master! 
 
Jag och mamsen började iallafall denna "Krista Flygare" med en tur till den mest fantastiska av handelstrĂ€dgĂ„rdar, nĂ€mligen HildĂ©ns HandelstrĂ€dgĂ„rd utanför Hedemora. Tidigare har vi Ă„kt lĂ„Ă„Ă„Ă„ngt för att komma till en vettig blomsteraffĂ€r men HildĂ©ns var verkligen maaaagiskt och hade fantaska priser. Blir endast turer dit framöver!! I vanlig ordning hade jag noll sjĂ€lvkontroll och hittade alldeles för mycket fint. Men sĂ„ Ă€r det ju Ă€ndĂ„ bara sommar en gĂ„ng om Ă„ret, haha. Nu kĂ€nns huset fullutrustat inför kommande sommarsĂ€song och det Ă€r blommor öööverallt.. Hoppas innerligt att jag lyckas hĂ„lla dem vid liv allihop. ÄLSKARRRRR verkligen blommor, haha. 
 
 
Resten av denna ruggiga dag har jag spenderat med att plantera, Äka en svÀng till tippen med en massa skrÀp (Àr inte det Àr sjukt skön kÀnlsa att slÀnga en massa grejer? Jag Àlskar det) och faktiskt varit pÄ gymmet för första gÄngen pÄ tre-ish veckor. Alltid drygt att göra comeback nÀr kroppen Àr svag och man inte Àr inne i endorfinruset man fÄr av trÀning utan snarare bara vill dö, men det Àr bara att knega igenom det. Resten av kvÀllen ska jag spendera med att stÀda mitt stackars hus som ser ut som 7 svÄra Är, haha.. Skulle ha flyttat Humlisens grejer idag men det fÄr bli morgondagens projekt istÀllet. Jobb och Hummelfix lÄter ju ÀndÄ som en lagom fredagsplan. 
 
Ha en bra kvÀll guys, u rock. 
Fredrika:

Ditt liv verkar minst sagt stundvis kaotiskt. FrÄgar mig varför du utsÀtter dig för de situationerna, frÀmst sÄ mycket jobb vilket man förstÄr ibland(ofta) spÄrar ut och blir övermÀktigt och slÄr ut intressen, nöjen och mycket glÀdje i vardagen. Men tÀnker att det Àr vÀl bÀttre att frÄga dig. SÄ: MÄr du bÀttre av att kÀnna dig effektiv och produktiv/satt dig i en livsstil som du behöver ett bra pengaflöde för att kunna uppehÄlla/har stora drömmar att göra/köpa nÄgot dyrt? Du behöver sÄklart inte svara om du tycker det Àr för personligt, men jag kan inte lÄta bli att undra dÄ jag sjÀlv inte skulle vilja sÀtta mig i sÄdana situationer, som du dock verkar hamnar i för ofta för att det skulle vara slumpartat

Svar: Jag mÄr som absolut bÀst nÀr jag har proppfulla dagar och Àven mina lediga dagar Àr ofta fulla med greujer - helt enkelt för attt jag trivs med att vara aktiv och effektiv. Sen Àr det klart att det inte Àr gratis att bo i hus ensam och dessutom pendla mycket samt ha ett hÀstintresse. Det i kombination med att jag Àr vÀldigt plikttrogen och har svÄrt att sÀge nej till kollegor jag tycker om gör att det bitvis blir mycket jobb och att jag fÄr lÀgga annat Ät sidan.
Jag gillar dock nÀr livet gÄr lite i perioder och Àven om den senaste tiden kanske inte Àr nÄgot jag vill göra om sÄ Àr slappa lediga dagar i soffan ingenting för mig oavsett hur mycket jag jobbar. SÄ sammanfattningsvis: ja, jag mÄr bÀttre i en vardag som Àr produktiv och aktiv.
Danai

Carro:

I dina senaste inlĂ€gg har man verkligen kunnat kĂ€nna din stress mellan raderna. Betydligt fler stavfel och ibland konstiga meningar, Ă€n normalt sett. Menar inte som kritik, blir likadant för mig med, men det framgĂ„r tydligt att du nog Ă€r rĂ€tt trött just nu 😳 var rĂ€dd om dig och hoppas det lugnar ner sig snart!

Kommentera inlÀgget hÀr: