Hey

Vilka dagar alltsĂ„. Vaknar upp till min Ă„ttonde arbetsdag pĂ„ rad efter att jag lĂ„g hemma sjuk en dag förra veckan. Idag hĂ€grar nĂ„gra timmar jobb nu pĂ„ morgonen och sedan ivĂ€g till Stockholm. Jag Ă€r helt slut som artist. Tror aldrig jag varit sĂ„hĂ€r trött i mitt liv faktiskt! Är fysiskt, psykiskt, sjĂ€lsligt SLUT, haha. Men nu Ă€r det faktiskt bara tre dagar kvar att riva av innan jag fĂ„r helgen ledig. Words cannot explain hur mycket jag lĂ€ngtar. 

Vad gĂ€ller Humlan sĂ„ har jag ringt runt pĂ„ raster och kollat med folk som varit delaktiga pĂ„ ett eller annat sĂ€tt genom större eller mindre delar av hennes resa. Efter att ha lyssnat pĂ„ vad de har att sĂ€ga kĂ€nns det som om det sista av det lilla hopp jag haft Ă€r helt drĂ€nerat. Det enda som Ă„terstĂ„r att göra för mig under dagen idag Ă€r att boka tid pĂ„ klinik, för utredning och sen tar vi det dĂ€rifrĂ„n. Men ja.. Jag Ă€r trött och tom, för att sammanfatta. KĂ€nner mig somna fruktansvĂ€rt otillrĂ€cklig gentemot henne. 

Fram tills att vi vet nĂ„gonting sĂ„ vilar hon och promeneras samt longeras med jĂ€mna mellanrum för att se hur hĂ€ltan ser ut. Vill Ă€ndĂ„ inte att den försvinner lagom tills vi ska till veterinĂ€ren utan kĂ€nner att det Ă€r bĂ€st för henne att "hĂ„lla den vid liv", hur hemskt det Ă€n lĂ„ter. För att fĂ„ en rĂ€ttvis diagnos liksom. 
Hua. Jobbiga veckor framöver. 

(null)

mariam:

Hoppas verkligen pÄ det bÀsta.
Men Àven om jag förstÄr att du kÀnner dig otillrÀcklig(som man alltid gör i förhÄllande till sin kompis djuret)sÄ vet vi alla som följt er att hon kunde inte ha en bÀttre mÀnniska.
Nu hÄller vi tummarna!
Kram till er bÄda/Maria

Kommentera inlÀgget hÀr: