Snap back to reality

Godmorgon mÄndag! 
Fullt utvilad efter Ànnu en fantastisk SkÄne-helg beger jag mig nu till skolan för att sÀtta ihop en presentation för ett case som vi jobbat med senaste tiden. Har verkligen haft en vÀlbehövlig vilohelg och inte gjort annat Àn att ta igen mig, trÀnat (ytterst lite), Àtit gott, sovit lÀnge och hÀngt med personer jag verkligen tycker om. En sÄn dÀr helg som Àr bra för sjÀlen, ni vet. Taggad till tusen pÄ att fÄ komma hem nu och tillbaka in verkligheten med allt vad den innebÀr nu. Har tentaveckor pÄ ingÄng med första tentan nu pÄ torsdag och nÀsta pÄ mÄndag. Och sÄ lite jobb. Och sÄ en massa timmar i ridhuset med Humlis och pÄ gymmet. Blir ju inte bÀttre Àn sÄ ÀndÄ.
TÀnkte mjukstarta henne med tömkörning imorgon och sen ÄtergÄ till att jobba med bakdelsvÀndningarna i ridningen och varva de tvÄ med varandra eftersom det utan tvekan Àr de tvÄ arbetssÀtten som ger henne mest. Blir spÀnnande att se om det trillat ner nÄgon polett nu nÀr hon fÄtt vila lite. Kommer Àven börja lÀgga in mycket bommar och smÄhinder ocksÄ för att avdramatisera det - hon har ju en tendens att bli lite lÀtt vild annars, haha. 
 
Blir kvar i Stockholm hos min morbror över natten idag iallafall dÄ jag har rehearsal pÄ presentationen imorgon förmiddag och SEN fÄr jag bege mig hemÄt via mormor och stallet, haha. LÄng hemresa, men ÀndÄ roligt att hinna trÀffa bits 'n pieces av familjen nÀr ja ÀndÄ Àr ute och far landet runt. 
 
Ha en toppenmÄndag! 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: