Saturyay

Godmorgon!
Ledig lördag idag och jag tog mig en sovmorgon till kl. 9 och nu tÀnkte jag strax sÀtta fart pÄ dagen. Ska hÀmta hö till Hummus och dona lite i stallet och sedan faktiskt bege mig ivÀg pÄ första gympasset sedann jag blev sjuk. Har inte trÀnat pÄ ganska precis 2 veckor sÄ det Àr pÄ tiden kÀnns det som. Blir ettt vÀldigt lugnt helkroppspass för att bara vÀcka kroppen lite. 
 
TÀnker mig nÄgonting i stil med: 
KnÀböj, latsdrag/chins, militÀrpress, bÀnkpress, hantelcurls och triceps pushdowns i nÄgon form av kombination. Freestylear lite beroende pÄ hur kroppen kÀnns men det blir ett lugnt pass iallafall för att komma igÄng utan att haverera hela penicillkuren och allt, haha. 
 
För Humlans del blir det vila eller ev. en skritt-tur i skogen, fÄr se hur det ser ut tidsmÀssigt för mig. Behöver hem och plugga nÀmligen, sÄ vi fÄr se helt enkelt. VÀldigt glad över hoppningen igÄr iallafall, tror det finns mycket hopp i henne bara hon blir starkare och lÀr kÀnna sin kropp mer. Ger en riktigt storhoppande kÀnsla nÀr man sitter pÄ iallafall.
   Av hennes 9 Är i livet Àr hon ju inte irden mycket, och nu fÄr mna ju tÀnka att hon bara varit igÄng i ca 6 mÄnader, sÄ det Àr klart att det tar tid. Men det kommer! Nu framöver kommer jag lÀgga mycket fokus pÄ bomjobb av alla dess olika slag som sagt, samt ut och trÀna konditionen minst 1-2 dagar i veckan för att fÄ upp flÄset i henne. Det kommer bli skitbra, det Àr jag sÀker pÄ! 
 
 
 
Happy sunday peeps! 
Maria:

Va kul att det gÄr framÄt! Har du nÄt mÄl för henne? Dels nuvarande mÄl efter att du haft henne ett tag, o hur har tÀnket förÀndrats sen du köpte henne?

Kommentera inlÀgget hÀr: