Rollin'

Heeey gang, 
Sorry for absence, har varit ledig och Àgnat tiden Ät att hÀnga i stallet, sÀtta mig in i de nya kurserna och idag har jag Àven hunnit med en storstÀdning av huset vilket var vÀlbehövligt efter att ha haft sjukstuga hÀr hemma. 
 
Humlis longerades i tvÄ dagar och idag var vi ute och flÀngde i skogen. Vi har en fantastisk banvall att rida pÄ om man bara orkar ta sig dit (tar ca 25 min att rida dit) men idag knatade vi dit och körde galopptrÀning. Jag Àlskar att trimma i ridhuset, men det Àr nÄgot sÀrskilt med att bara galoppera. AlltsÄ verkligen galoppera sÄ man kÀnner hur hela hÀsten komprimeras och sedan strÀcks ut i lÄnga, snabba kliv. Hur ögonen tÄras av fartvinden och varje andetag i hÀsten kommer ut som en kort frustning. KÀnde mig som en 10Ärig euforisk liten flicka dÀr uppe pÄ hÀstryggen igen idag. Det var vÀlbehövligt. 
 
Imorgon kommer nog bÄde Humlis och jag vara lite stela men det Àr iallafall back to work som gÀller. Jobbar pÄ Stena 07-16 och sedan vÀntar ridhuspass med lite bommar för att lossa lite hÀr och var och fÄ in lite lydnad och uppbyggande pÄ kartan igen. Behöver knega pÄ sÄ mycket vi kan om vi ska ha nÄgon möjlighet att starta nÄgon liten 90cm nu pÄ vÄrkanten, haha. Som det Àr nu vet jag knappt om jag vÄgar rida vilden pÄ hinder överhuvudtaget, knasig som hon Àr. 
 
 
Ibland kÀnns det som om det Àr sÄ övermÀktigt mycket jobb kvar. Det Àr egentligen ingenting med mig och Humlan just nu som Àr sÀrskilt bra eller fungerar som det ska. Men det jag stÀndigt kommer fram till efter en liten stunds hopplöshet Àr att sÄ lÀnge hon Àr glad och sÄ lÀnge jag fÄr göra hela den hÀr resan tillsammans med henne sÄ Àr det vÀrt det, simple as that. 
 
Hoppas ni haft en grym vecka peeps och att ni har en fin helg som vÀntar! 
Ciao
Kommentera inlÀgget hÀr: