Monday plans

Hej gänget!
Måndag idag och dagen till ära så har Humlan vilodag. Jag jobbar heldag på Stena mellan 07-16 och sedan ska jag till gymmet för att beta av ett bröst-tricepspass. Valde att ta det efter jobbet idag istället för innan. Det är svårt att få ut något vettigt av styrketräning tidigt på morgonen, det har mer en underhållande effekt än en uppbyggande eftersom kroppen inte är igång och energidepåerna är tomma när man tränar så tidigt. Men som sagt, det är ett bra komplement de dagar jag inte vill komma hem lagom till midnatt efter jobb, stall osv. 
 
Har pratat lite med Ursula som gav mig tipset om tömkörning som jag testade igår, och bestämt att efter Humlisens vila idag så kommer jag att tömköra nästan hela denna vecka för att befästa detta och hjälpa henne att fortsätta hitta kontakten med musklerna hon hittade igår. Kommer sen rida typ två pass, tömköra ett till efter det och sedan ställa av henne på en liten vila i 5-6 dagar medan jag ändå är bortrest. 
 
Riktigt taggad på att se vart detta leder! Kommer givetvis fortsätta tömma henne även efter vilan, men kör på lite mer intensivt denna vecka och sedan i lite mer kombination med ridningen. Blir riktigt spännande att se vad som hänt efter att hon fått lite vila så att kropp och knopp får komma ikapp och landa. Ligger perfekt i tiden. Fun, fun fun..!
 
 
 
 
Pernilla :

Kan du inte ha ett inlägg om tömkörning med bilder och hur du gör osv??? / Från en total okunnig är som i tömkörning

Svar: Jag är verkligen inte heller någon stjärna! Men ja absolut, visst kan jag försöka lösa det 😃
Danai

Pernilla :

Kan du inte ha ett inlägg om tömkörning med bilder och hur du gör osv??? / Från en total okunnig är som i tömkörning

mariam:

Bonus från tömkörning; lättare att bygga upp muskulaturen runt manken och ryggrad när ingen sadel påverkar:-)
Passa på att mäta henne före/efter,en bit elkabel för arr få profilen,rita upp på en bit papper. Skriv datum och gör samma sak efter ett tag.
Min 13-åring byggde ca 3mm per sida på en månad....
Ha en toppendag! Mvh Maria

Svar: Helt sant, och det är ju precis dem hon behöver jobba på. OÄNDLIGT glad över tömkörningsgjorden jag fått låna, den är GULD värd!! 😍😍
Danai

mariam:

Glad att du använder(å vårdar den:-D)Gjord till en guldklimp och används på en av en!:-):-D

Svar: Gulle dig 😍😍
Danai

Kommentera inlägget här: