Monday funday

MÄndag idag och jag laddar för att ta mig igenom min sista arbetsdag pÄ ett litet tag. Imorgon ska jag vittna i en rÀttegÄng och onsdag - mÄndag Äker jag pÄ lite minisemester till mina favoriter i SkÄne. Mysigt! Och vÀlbehövligt med lite timeout frÄn jobb med 7 fullsmockade dagar i ryggen. Plugget rullar dock pÄ för fullt (minst sagt) och hÀnger sÄklart med till SkÄnelandet.

Humlis gick iallafall suverÀnt under gÄrdagens tömkörning trots att jag hade en dÄlig dag pÄ jobbet och var lite missnöjd med siffrorna pÄ JC. SÄdant brukar smitta av sig pÄ mitt tÄlamod vilket aldrig Àr en bra kombo med Humlis. Det Àr helt klart en av nackdelarna med att jobba som sÀljare och vara prestationsinriktad som f---n - man Àr aldrig riktigt nöjd, trots bÀsta siffrorna för dagen sÄ kÀnns det alltid som lite av ett misslyckande att inte ta de mentala mÄl jag satt upp för mig sjÀlv. IgÄr gick det dock fnfint ÀndÄ och vi stretade pÄ tillsammans hon och jag. Kommer till avspÀnning och genomslÀpplighet snabbare och snabbare i tömmarna nu vilket sÄklart Àr superkul att se! Börjar till och med bli lite nacke pÄ kamelhalsen, haha.
 
  (null)
 
Idag tog jag sovmorgon innan jobbet och tÀnker mig stall och gym nÀr jag jobbat klart vid 16.00. Ridning för första gÄngen sedan jag började tömköra ikvÀll vilket ska bli sjukt spÀnnande! Tror frÀmst pÄ Àndring pÄ stödet i handen och Àven en del i genomslÀppligheten i yttersidorna sÄklart, men vi fÄr se!
 
Gym-mĂ€ssigt vĂ€ntar ett benpass idag med fokus pĂ„ rörlighet - med andra ord MÅÅÅÅNGA set djupa knĂ€böj med typ 20-30kg innan jag fĂ„r gĂ„ över till nĂ„got roligare.. Avskyr knĂ€böj, men det Ă€r bara att gilla lĂ€get och försöka jobba bort de svagheter som kroppen sitter inne pĂ„.  
 
Kommentera inlÀgget hÀr: