Like Shit

Söndag. Vaknar först 01.50 pÄ grund av halsen, tar smÀrtstillande, somnar om, och vaknar 06.00. Av halsen. 
 
GĂ„r in pĂ„ sjĂ€tte sjukdagen idag och jag Ă€r sĂ„ TRÖÖÖÖTTTT pĂ„ skiten rent ut sat. Trött pĂ„ att inte fĂ„ sova, inte kunna trĂ€na, inte kunna vara i stallet, inte kunna vara utomhus i vĂ„rvĂ€dret, inte kunna jobba, inte kunna Ă€ta, inte kunna göra NÅGOT annat Ă€n att sitta pĂ„ röven hemma i soffan och titta pĂ„ serier, varvat med att försöka skriva hemtentor. Ord kan inte ens beskriva hur förbannat trött jag Ă€r pĂ„ det. Om jag Ă€ndĂ„ hade ett TV-SPEL iallafall sĂ„ att hjĂ€rnan kunde fĂ„ nĂ„gon slags stimulans för jag hĂ„ller pĂ„ att bli spritt sprĂ„ngande galen. Fy fan, rent ut sagt. 
 
IgĂ„r var halsj*veln sĂ„ svĂ€lld sĂ„ att jag vaknade pĂ„ morgonkvisten 05.00 av att jag inte kunde andas. Mysigt. Åkte in till akuten och fick smĂ€rtstillande intravenöst (BÄSTA grejen), dropp och - HALLELUJAH - antibitoika. SĂ„ nu har jag Ă„tminstone inlett en antibiotika-kur och hoppas att den ska jaga bort halsfluss-elĂ€ndet relativt snart. 
 
 
Är sĂ„ ARG för allt jag missar medan jag Ă€r sjuk. Det Ă€r verkligen HOPPLÖST för det finns absolut inte ett dugg jag kan göra, mer Ă€n att vila. Jag avskyr det. SĂ€llan jag Ă€r sĂ„hĂ€r negativ men jag AVSKYR detta. Avskyr att inte fĂ„ nĂ„got gjort, att Humlan vilar, att fĂ„ sĂ€ga nej till jobb, att inte kunna göra saker rent allmĂ€nt. Varenda dag Ă€r bara en ren transportstrĂ€cka till att bli frisk - och dagarna gĂ„r SAAAAAAAKTA nĂ€r man vaknar 05-06, bara kan glo pĂ„ TV hela dagen och sedan inte kan sova förrĂ€n runt 23. BlĂ€. 
 
 
Anonym:

Åhh jag trodde du sett till att ordna antibiotika ögonblickligen nĂ€r du förstod att det var halsfluss. FĂ„r du halsfluss fler ggr sĂ„ dröj INTE med det, det kan rentav bli livshotande ganska snabbt! Trust me, I know! Man kan Ă€ven fĂ„ otrevliga följdsjukdomar MEN det hoppas vi att du ska slippa! Krya!

Svar: Problemet med halsfluss Ă€r ju att det ofta börjar som virusinfektion och sedan övergĂ„r till bakterieinfektion, och nĂ„gon antibiotika fĂ„r man ju inte för ett virus... dĂ€rav har jag vĂ€ntat.. brukar aldrig vara sjuk mer Ă€n 4 dagar heller, och jag jag har haft det mĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„nga gĂ„nger.. sĂ„ segt! Men hoppas pĂ„ att det har vĂ€nt nu.. 🙄
Danai

Ellen - tÀvlingsryttare :

Usch & fy. Krya pÄ dig!

Carro:

Se nu till att köpa ett tv-spel i god tid inför nÀsta sjukperiod! Lifesaver mot tristess, haha.

Anonym:

Jo men det Ă€r inte ALLTID sĂ„ att det börjar som virus, sĂ„ snĂ€lla för din egen skull sök vĂ„rd tiiiidigt i halsflussen, det kan Ă€ndĂ„ löna sig samt att man kan fĂ„ annan hjĂ€lp ocksĂ„ Ă€n enbart antibiotika! Tro mig, jag vet verkligen hur det Ă€r - och har hĂ„llit pĂ„ att stryka med pĂ„ kuppen dessutom, det Ă€r verkligen inget att leka med. Det Ă€r ej heller alltid sĂ„ att odlingarna visar nĂ„t förrĂ€n det Ă€r "sĂ„ dags", jag har varit ute för det ocksĂ„. Skiten brukar ej ge med sig förrĂ€n de tar halsmandlarna, du kanske skulle frĂ„ga dig för om det. Krya! 💖

Kommentera inlÀgget hÀr: