Hummus ♄

Lilla, lilla Hummus! Tidigare i veckan tvivlade jag pÄ att jag nÄgonsin skulle vÄga styra pÄ ett hinder för hon var komplett galen, haha. IgÄr kom hon inte ihÄg hur man travade bommar. Men idag var hon sÄÄÄ duktig! Travade snÀllt över bommar (som jag dock fuskat lite med och lagt ut pÄ korta avstÄnd för att underlÀtta för hetsmongot) och hoppade en sockerbit med bom innan nÀstan helt utan missöden, haha. Som ni ser Àr hon helt vild efter, haha! Men det handlar om bÄde glÀdje och mÀngder av styrka som saknas.
 
Det som Àr mest tydligt Àr att hon Àn sÄ lÀnge inte klarar av att lyfta "i manken" utan springer pÄ bogarna. NÀr vi löst det sÄ kommer garanterat allting annat att slÀppa ocksÄ. Dock Àr det kul att se att hon lossnat riktigt fint i bakdelen och trampar pÄ bra dÀr nu - sÀrskilt i traven. Jag har ju jobbat mycket framÄt, nedÄt nu och att hon ska strÀcka sin överlinje och vÄga gÄ fram till bettet vilket jag tycker fungerar hyfsat nu Àven om hon har lite oÀrligt och ojÀmnt stöd.
Kommer att skifta lite fokus framöver till att jobba pÄ att lyfta framdelen och fÄ henne att sÀtta sig mer pÄ bakdelen. Lite osÀker pÄ hur jag ska lossa och liksom frigöra hela bogpartiet, sÄ jag Äterkommer i frÄgan, haha. 
 
Summa summarum: SHIIIITLOADS med stuff att jobba pĂ„ (min bĂ„lstyrka och sits included). Men SÅ ROOOOLIGT att vara igĂ„ng PÅ RIKTIGT. SnĂ€lla snĂ€lla snĂ€lla lĂ„t det hĂ„lla nu. 
 
Cornelia:

Kuuul att se! Hon ser sÄ glad ut :') Tycker inte alls din sits Àr speciellt illa, var inte sÄ hÄrd mot dig sjÀlv! Herregud ni bÄda har ju haft uppehÄll lÀnge dessutom, vore vÀl konstigt om sitsen var perfekt dÄ. Ridning Àr verkligen nÄgot speciellt, hur vÀltrÀnad man Àn Àr i kroppen Àr det liksom aldrig samma sak som att rida regelbundet...

Svar: HELT sant, hur mycket man Àn trÀnar sÄ mÄste man ha sina timmar i sadeln och sina sprÄng i kroppen för att hÀnga med. Ganska hÀftigt ÀndÄ.
Danai

Anonym:

Haha vilken snÀll ÀndÄ som kan sköta sig trots smÄ miniponnys i samma ridhus!

Lina:

Vad fin hon Àr nu!

Kommentera inlÀgget hÀr: