Call it a night

Godafton pĂ„ er, 
 
Lite sliten grek som sitter och skriver detta mÄste jag ÀndÄ sÀga. Men sliten pÄ det bÀsta möjliga sÀttet. Haft en helt sjukt intensiv vecka och jag har Àlskat varenda minut! SÀllan varit sÄ produktiv och effektiv som jag Àr nu, lite flow var vÀlkommet.
Men det har varit lÄnga dagar. Har varit uppa 04.30 för att Äka hemifrÄn ca 05 för gym, jobb, Stockholmsresor och Humlis och i snitt landat hemma igen vid 21 hela veckan. KÀkat, sovit, och sedan upp och igÄng igen, haha. Men jag gillar det! Drog in bÀsta sÀljsiffrorna i landet igÄr (alltsÄ fattar nI?!?! BÀsta sÀljaren i HELA SVERIGE?!??! Sjukt?!?!?!) och haft en vÀldigt lÀrorik dag pÄ Stena idag. Dessemallan pluggat, jobbat, gymmat och ridit. Och precis allting har faktiskt gÄtt bra. TrÀningen gÄr bra, Humlis utvecklas, jobben gÄr som smort, plugget tuffar pÄ (visserligen i ca 800km/h med tanke pÄ vÄr workload just nu) och ja - livet har kommit över krönet och hamnat i lite nedförslut kÀnns det som. Inte en dag för tidigt, om man sÀger sÄ, haha.
 
(null)
 
Testade rida Hummus med inspĂ€nningstyglar idag faktiskt. Ni vet sĂ„dana riktigt old-school med en gummiring pĂ„ mitten. FĂ€ste dem lĂ„Ă„Ă„ngt ner i sidorna pĂ„ sadelgjorden. Fungerade över förvĂ€ntan faktiskt, sĂ„ jag kommer köra pĂ„ med dem lite till och frĂ„n. Tycker att de frĂ€mjar framĂ„t-nedĂ„t betydligt bĂ€ttre Ă€n tex graman och sĂ„ slipper jag hĂ„ller pĂ„ och pilla och dra och hĂ„lla i en massa grejer. Inget krĂ„ngel med inspĂ€nningstyglarna. Man spĂ€nner fast dem och sen sitter de dĂ€r de sitter och hĂ€sten fĂ„r jobba med dem sjĂ€lv. Underskattad tygel faktiskt! Idag fortsatte jag mastodont-jobbet med att försöka fĂ„ henne att lossa i yttersidorna och böja sig inĂ„t utan att lĂ€gga all sin vikt pĂ„ ytterbogen och rinna ivĂ€g Ă„t sidan. SĂ€rskilt i höger försvinner hela hĂ€sten ivĂ€g till vĂ€nster sĂ„ fort jag vill att hon vinklar huvudet inĂ„t. Riktigt besvĂ€rligt, inte riktigt hittat rĂ€tt knappar för att lösa det Ă€n, men jag jobbar pĂ„ det. 
 
Imorgon ska vi iallafall rida lite bomövningar i trav och galopp Ă€r tanken. Travbommar Ă€r Humlans hatobjekt, sĂ€rskilt i vĂ€nster varv sĂ„ tycker hon sig inte kunna trava över utan det blir gĂ€rna nĂ„gon form av miniatyrstuds alt lĂ€ngdhopp, haha.. SĂ„ det ska vi jobba med imorgon, tillsammans med lite galoppjobb i form av typ klockan tĂ€nkte jag. Hon orkar ju inte sĂ„ mycket Ă€n dĂ„ hennes kondis inte alls Ă€r pĂ„ nĂ„gon rimlig nivĂ„, sĂ„ vi tar lite i taget helt enkelt. Slowly, but surely. Det kommer. Och hon Ă€r SÅ vĂ€rd det, Ă€ven om det garanterat Ă€r en av de svĂ„rare hĂ€starna jag suttit pĂ„

(null)

Nu tar jag kvĂ€ller. Sleep tight sĂ„ hörs vi imorgon guys. 
Kommentera inlÀgget hÀr: