Brunchin'

Heeey peeps! 
Haft en fantastiskt hĂ€rlig gĂ„rdagskvĂ€ll och förmiddag i huvudstaden med god mat, trĂ€ff av slĂ€kt, vĂ€nner och brunch under förmiddagen innan jag landade i skolan. Eller ja, det skulle bli en brunch men slutade med en all out grisfest pĂ„ gudomliga Mr. Cake, haha. AlltsĂ„, SÅ MYCKET GOTT!!! Jag och Emma höll pĂ„ att dö av sockerchock efter hĂ€lften, men tryckte Ă€ndĂ„ i oss gott och vĂ€l 4000 kcal till brulle, haha. Behöver inte Ă€ta en bakelse pĂ„ en mĂ„nad nu tror jag, haha. Underbart! 
 
 
Resten av dagen har jag spenderat i skolan och fÄtt mycket bra jobb gjort med mina tjejer. AlltsÄ att hitta en grupp man trivs med gör plugget sÄ oÀndligt mycket enklare och roligare - sÀrskilt nÀr vi alla drar Ät samma hÄll och Àr lika seriösa. Nu sitter jag hos min bonusfamilj Saga o co. och pluggar medan de Àr i stallet, och ska bege mig till gymmet en svÀng innan de kommer hem. SÄ mysigt att ha nÄgra jag kan Äka till och kÀnna mig som hemma. Home away from home, sÄ att sÀga. 
 
Har mycket funderingar pĂ„ hur upplĂ€gget framöver ska se ut för Hummus. Massor av olika varianter som snurrar runt i skallen. Men först ska hon tömköras resten av veckan, fĂ„ nya skor, ridas nĂ„got pass och sen ha en vĂ€lförtjĂ€nt vila i 5-6 dagar för att smĂ€lta allting som hĂ€nt pĂ„ sistonet och landa i livet lite. En plan ska givetvis lĂ€ggas mot en första tĂ€vlingsstart och lite sĂ„dant, men jag Ă„terkommer med det nĂ€r jag har lite klarar planer att presentera, haha 😅
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: