Hej hopp

Godmorgon pÄ er!
Det Ă€r med en kĂ€nsla av lite vemod jag kliver in i denna vecka fĂ„r jag erkĂ€nna. FrĂ„n och med denna vecka vĂ€ntar jobb varje vecka (heltid from nĂ€sta vecka) Ă€nda fram till augusti dĂ„ jag ska lasta in livet i en slĂ€pvagn och flytta till SkĂ„ne. Det Ă€r helt klart inte utan lite svartsjuka pĂ„ allas semestrar som man Ă„tar sig sommarjobb. Men jag antar att det bara Ă€r att vĂ€nja mig, som polis finns inga heliga dagar som julafton, midsommar eller pĂ„sk. Det Ă€r bara att knega pĂ„, haha. 
 
Men livet Ă€r sĂ„ knepigt tycker jag. IgĂ„r gick jag runt i en lite tom men ganska glad midsommarbubbla och idag bestĂ„r min morgon av att ringa samtal till diverse veterinĂ€rkliniker för att hitta nĂ„gon som kan ta emot Humlan denna vecka. Hade tĂ€nkt ta ut LantbrukstjĂ€nst men jag fixar verkligen inte det rent mentalt Ă€ven om det sĂ€kert Ă€r ett vĂ€ldigt bra sĂ€tt att somna in frĂ„n hĂ€stens sida. 
Inser att detta sÀkerligen inte intresserar er det minsta, men what can I say.. Tror jag behöver prata om detta för att delvis fatta att det Àr pÄ riktigt och delvis klara av att hantera det.. Jag kommer att bli som en tidsinstÀlld bomb av sorg annars.
 
On the good side sĂ„ ska jag in och jobba nĂ„gra timmar pĂ„ em för att fĂ„ tankarna pĂ„ annat hĂ„ll och dĂ€refter ska jag hem till My och Zach i BorlĂ€nge för att rida en av deras hĂ€star. Det ska bli kul faktiskt, att fĂ„ rida en frisk och fullt igĂ„ngsatt hĂ€st - det var lĂ€nge sedan. Allt för att skingra tankarna helt enkelt. Att det dessutom Ă€r en riktigt rapp och försiktig speedhĂ€st gör inte saken sĂ€mre Ă€ven om vi nu inte ska hoppa. Tackar och bockar för att jag fĂ„r möjligheten att hoppa upp och skrutta runt lite pĂ„ en sĂ„dan kuse utan vidare 😍
 
Jag menar KOLLA PÅ DEN
 
Hoppas att ni haft en underbar midsommar och njuter av er vardag, oavsett om ni har semester eller jobb. Även om bloggen sĂ€kert Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n lika intressant som den varit sĂ„ Ă€r jag glad för er som kikar in hĂ€r och lĂ€ser. Min alldeles egna lilla support-group Ă€r ni, haha ♄ Vill verkligen sĂ€ga tack för att ni Ă€r hĂ€r. För mig betyder det mycket.

Cornelia:

Du har ingen du kan be om hjĂ€lp med Humlan dĂ„? Jag tog ut LantbrukstjĂ€nst till min hĂ€st, men klarade inte att ta henne sjĂ€lv, sĂ„ stallĂ€garen som ocksĂ„ kĂ€nde henne vĂ€l tog henne sista biten. Hon var alltid lite stressad vid transport sĂ„ var sĂ„ skönt att kunna göra det hemma. Bara som ett alternativ ♄

Svar: Jo det hade ju varit bĂ€st, men har tyvĂ€rr ingen som kan hjĂ€lpa mig hĂ„lla i.. 😕
Danai

mariam:

Hade jag inte varit i SkÄne...
DÄ hade jag hjÀlpt dig med Humlan. Om du velat,förstÄss.
BegÀr inte av andra att de ska orka men jag höll i min pÀlskling.
Inte bÀttre eller sÀmre att vara med, högst personligt.
Han fick lugnande först och den stunden var bra jag fick tacka honom för alla fantastiska stunder, bara han och jag.
Det enda jag Ängrat Àr att jag bara tog lite av svansen...skulle tagit hela:'-(
Morbid! I know...
TÀnker extra pÄ er denna veckan.
Kram M

Moa:

Jag tog bort min hÀst pÄ Evidensia Strömsholm, visserligen efter att han kom in ganska akut och vi tog beslut om att inte operera honom. Jag var inte dÀr exakt nÀr han fick sprutan, men innan samt efter och jag har en bra upplevelse av det hela (trots att det sÄklart kÀndes jÀttejobbigt att förlora honom).
Jag skulle vilja göra sÄ igen om jag var tvungen att ta bort hÀsten jag har nu. Man ska göra det som kÀnns bÀst för sig.

MÅNGA KRAMAR.

Kommentera inlÀgget hÀr: