We’re in

Godkväller gänget. 
Nog känns det lite märkligt allt att mina eftermiddagar och kvällar efter jobbet spenderas med att packa ner mitt liv i kartonger. Kartonger som ska packas upp 65 mil härifrån och bli början på ett nytt, helt annat liv. Det är en märklig känsla av vemod och iver om vartannat i huvudet för tillfället, men jag gillar det. Att lämna Kalvsbäcken är ett av de absolut svåraste beslut jag fattat. Här hämtar jag så mycket energi när ingen energi egentligen finns. När jag mår dåligt blir jag inlindad i bomull här. När jag mår bra lyssnar jag på fåglarna och tittar på stjärnorna. Det är en oslagbart fin och varm plats att få tillbringa sin fritid på och det värker i mig att behöva lämna.
Men å andra sidan så finns det så mycket fint att se fram emot. Drömutbildningen. Som jag längtar. Skolstarten kan inte komma snart nog. Att få börja ett liv med Sebastian. Min Sebbe. Fina, fina Sebbe som är allt man kan önska sig och lite till. Så skönt det ska bli att slippa så många timmar mellan oss. Obeskrivligt skönt. 

På ett annat plan så fick jag som så många andra mitt antagningsbesked idag och jag kom in på det jag sökt till hösten, vilket innebär att jag kan fortsätta läsa på min master nere i Skåne samtidigt som jag pluggar till polis. Win-win. Har ett stretigt år framför mig med sjukt mycket högskolepoäng att plugga in, men det är det värt kan jag tycka. 

Idag kom även skorna som jag ska ha på bröllopet i augusti. De var mer än perfekta. Mina prinsess-skor, haha. Jag som är en sneakers-person ända in i själen ville knappt ta av mig dem, men stilettklackar och trägolv är ingen superhit, om vi säger så. Tror de kan vara de vackraste skor jag sett 😭 

(null)

Imorgon är det fredag hörrni! Kämpa 🌟
Kommentera inlägget här: