Waitin’ for the world to change

Godafton till er som fortfarande kikar in hĂ€r! Imponeras av er, hĂ€r hĂ€nder inte sĂ€rskilt mycket som Ă€r vĂ€rt att lĂ€sa om kĂ€nner jag. För tillfĂ€llet ligger jag för den som ville veta i soffan med mitt livs första sheetmask i nyllet. Vilken grej!!! KĂ€nner mig som vilken vitaminboostad photoshopad influencer som helst med den hĂ€r grejen i ansiktet, sjukt skönt! 

Ännu en jobbvecka Ă€r i full gĂ„ng med att betas av och denna vecka blir det nog fokus pĂ„ jobb och trĂ€ning frĂ€mst. Flo behöver fĂ„ pĂ„ sig bakskor och det verkar inte kunna bli gjort pĂ„ ett tag, sĂ„ ridningen ligger lite pĂ„ is. Kanske lika bra medan hennes inflammerade öga fĂ„r lĂ€ka ocksĂ„, men lite surt för mig som Ă€r VRÅLSUGEN pĂ„ att rida. Är fullkomligt förĂ€lskad i Flo, tycker hon Ă€r precis allt man vill ha i en hĂ€st och trivs otroligt bra med att rida henne. Verkligen min typ. Men sĂ„ Ă€r jag vĂ€l kanske lĂ€tt att tillfredsstĂ€lla för tillfĂ€llet ocksĂ„ - ge mig en hel hĂ€st och man Ă€r hemma. 

SkĂ€mt Ă„sido sĂ„ kĂ€nns det sĂ„klart lite trist, men det Ă€r som det Ă€r. Testar lite nya trĂ€ningsupplĂ€gg sĂ„ lĂ€nge istĂ€llet och invĂ€ntar att det blir lĂ€ge för ridningen helt enkelt. Var sak har sin tid, den som vĂ€ntar pĂ„ nĂ„got gott vĂ€ntar aldrig för lĂ€nge etc etc. Men nog Ă€r det svĂ„rt att sitta still i bĂ„ten och vĂ€nta sĂ„dana hĂ€r ljuvliga sommarkvĂ€llar nĂ€r man gĂ€rna hade spenderat dem i sadeln snarare Ă€n med bĂ„da fötterna pĂ„ jorden. 

NĂ„vĂ€l. I wait. 😉 
Trevlig kvĂ€ll fella’s!

(null)


Anonym:

Hett komma-igÄng-och-jogga tips! Ogillade den trÀningsformen sjÀlv men fick tipset att jogga riktigt sakta sÄ lÀnge jag orkade, istÀllet för intervaller eller jogga för fort och ta slut snabbt.
Tog inte mĂ„nga veckor innan jag kunde hĂ„lla ett (lĂ„gt) jĂ€mnt tempo i 5-7 km utan avbrott. 😊

Svar: Tack snĂ€lla för tipset! Ska testa, Ă€r ju lĂ€tt hĂ€nt att man springer för fort i början och tappar suget pga att man inte orkar sĂ€rskilt mycket/lĂ„ngt/lĂ€nge 🙄
Danai

Evelina:

Klart man lĂ€ser din blogg, alltid intressant. Ett till tips i löpning, ta hjĂ€lp av nĂ„gon som Ă€r bra pĂ„ löpteknik. Min löpning blev sĂ„ mycket lĂ€ttare nĂ€r man kan rĂ€tt teknik. Är som att springa pĂ„ moln trots att jag hatar löpning och min kondition suger sĂ„ gĂ„r det nu sĂ„ mycket lĂ€ttare.

Svar: Men va?! Aldrig hört detta, trodde det handlade om rutin mer eller mindre. Vad tar man hjÀlp av för person för att hitta rÀtt löpteknik??
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: