Sick and tired

Rubriken = jag, bokstavligt talat. Dragit pÄ mig min tredje halsfluss sedan i mars och nu vill jag Àrligt talat inget annat Àn att ta ut de j*kla mandlarna ur kroppen, fy fan alltsÄ. RIKTIGT trött pÄ dessa slÀngar av sleven. 
Hemma frÄn jobbet idag med andra ord och har inte gjort annat Àn att sova och kolla pÄ serier, haha. Hoppas kroppen kan HURRY UP med att bli frisk sÄ att jag 1. kan jobba och 2. Àgna resten av min lediga tid till att packa flyttkartonger som ska med ner till SkÄne i helgen. BrÄda dagar med myyyyyycket som ska packas och jag har verkligen NOLL tid eller tÄlamod för att vara sjuk.. Men sÄ Àr det vÀl alltid just precis dÄ man blir sjuk. Min kropp vet dÄ till 100% hur man Àr en riktig svikare iaf, haha.
 
Har iallafall haft en fantastiskt mysig vecka med Sebbe, först hÀr uppe i Dalarna och sedan i SkÄne. Har för första gÄngen i mitt liv varit pÄ en svensk havsstrand och Àven premiÀrbevittnat beachhandboll, vilket Àr som en galen blandning av handboll och volleyboll som spelas i 10 min-matcher. Tydligen Àr BorlÀnge typ bÀst i Sverige pÄ detta, coolt! Sebba var bÄde coach för ett lag och spelare i ett annat, plus fd. trÀnare för ett tredje och fjÀrde lag och bÀsta kompis med en spelare i ett femte, sÄ vi hade att göra under lördagen och söndagen, haha.. Har Àven preimÀrgÀstat en husvagnscamping vilket utöver feber och halsfluss var en mysig upplevelse - och tro mig nÀr jag sÀger att det inte var nÄgot jag skulle sÀga i första taget. Har sinnessjukt mycket fördomar om campinglivet och dÄ sÀrskilt just HUSVAGNScamping, haha! 
 
Anyhow. Ska försöka bli kvitt den jÀkla febern sÄ att jag kan fortsÀtta packa ner livet i kartonger. PÄ fredag fÄr vi nycklarna till vÄr lÀgenhet! Yaaasssss. 
 
NÀstan enda sÀttet att fÄ med Sebbe pÄ bild Àr nÀr han sover, so here u go. Ciao fella's!
 
Anonym:

Gör inte som jag, jag var mesig (kanske för att jag inte kunde uttala ett enda ord!) men stÄ pÄ dig, krÀv att de tar mandlarna!!! LÄt det inte gÄ Ànnu lÀngre. Jag förlorade flera mÄnader i sjukskrivning pga att de ej tog bort mina halsmandlar i tid. För att inte tala om tiden jag förlorade i livskvalitet. NÀ fy fan, krÀv att de opererar.

Kommentera inlÀgget hÀr: