Dirt vs diamonds

Godafton! 
Jisses vilken slö dag jag haft idag - skönt och liiiite jobbigt i ADHD-hjärnan på samma gång. Nejdå, i ärlighetens namn så kände jag verkligen bara för att ha en off-dag idag. Det har rusat runt så mycket tankar den senaste tiden och hänt så mycket så det var verkligen skönt att bara vara en dag utan en massa stress för att hinna processa lite av allting. Hjärnan är i flyttmode och jag funderar konstant på vilka grejer som ska packas ner härnäst, vad jag klarar mig utan fram tills augusti och vad som ska gå med vilket flyttlass etc etc etc. Lägg till allt med Humlan, ett smått kaotiskt jobb och en vardag där jag iprincip bara hinner tänka om jag hinner duscha och äta middag när jag kommer hem eller ej så landar man i vääääldigt mycket tankar som far runt under helgerna eftersom inget utrymme finns under vardagarna.. Det gör mig egentligen ingenting, men är väldigt skönt att knata runt utan krav och låta tankarna fara iväg som de vill. Välbehövligt, med andra ord. 

Sebbe är ute med sina kompisar ikväll och ytterligare en gång påminns jag om varför han är världens bästa människa. Mitt ena ex brukade gå ut och bli packad och ringa/ragga upp andra tjejer medan jag låg hemma och grät. Mitt andra skrek alkoholist i mitt ansikte om jag nuddade en droppe alkohol. Sebbe blir lite full och ringer 15 ggr för att säga att han saknar mig. And THAT is the difference between dirt and diamonds my friends. 

Godnatt ♥️

(null)

(null)


Eva:

Exakt detta fenomen märkte jag också när jag lämnade min psykopat och hamnade i ett normalt förhållande med en kille som älskar mig på riktigt. Det är en fin känsla att vara efterlängtad

Svar: Håller helt med dig!
Danai

Linda:

Sånna partners är verkligen guld värda💝

Svar: 100 ggr om 💕💕
Danai

Kommentera inlägget här: