WHAT a day

Sent om sides vill jag bara checka in och sÀga hej och godnatt. Haft en riktig toppendag pÄ jobbet, har verkligen helt fantastiska kollegor sÄ tiden bara sprang ivÀg - och sÄ Àr ju jobbet i sig vÀldigt roligt ocksÄ. Kommer med all sÀkerhet stormtrivas! Om det Àr nÄgot jag lÀrt mig sÄ Àr det att bra kollegor verkligen Àr vÀrda sin vikt i guld.
 
Det blev varken stall eller gym för övrigt faktiskt. KÀnner mig helt sjukt lat nÀr jag skippar bÄda tvÄ, som om jag Àr vÀrldens mest oproduktiva mÀnniska. Men just idag var en sÄdan dag helt enkelt. Ont i hela kroppen frÄn gÄrdagens knÀböj och ett logistiskt helvete med 3-4 mil mellan allting. Och iom att ja inte kunde lösa det smidigt sÄ fick det va idag, basta. Siktar pÄ att ta igen det imorgon med en ordentligt stall- och gymdag helt enkelt. Har iiiiingenting annat planerat pÄ hela dagen nu nÀr tentorna Àr över och jag har nÄgra dagar kvar innan nÀsta kurs börjar. BÄde skönt och rastlöst att inte ha nÄgonting ordentligt att göra, hehe. KvÀllen har jag och katterna spenderat med en brasa i kaminen och Talang, ÀndÄ bra lördagskvÀll lÀr jag sÀga. Första brasan för 2019 och katterna var mer Àn nöjda, haha. 
 
 
 
Men nu hörrni, kallar sÀnghalmen pÄ mig hör jag. Hörs imorgon, pusshaaj peeps.
Erika:

SÄ fina katter! Undrar en sak med dina tillskott osv. Om du skulle tÀvla eller hopptrÀna, Àr det nÄgon mix du skulle dricka innsn för att ha max fokus och energi under tÀvling/trÀning?

Kommentera inlÀgget hÀr: