Start over

VET NIIIIIII hur sköööönt det Àr att bara fÄ vara med sina favoritmÀnniskor och "BARA VARA" i nÄgra dagar??!??! Att kunna vara sig sÀlv till 100000% med nÄgon Àr sÄ brutalt underskattat, det Àr vad 2018 lÀrt mig, mer Àn nÄgot annat. BIG UP till alla som orkar med mig utan att klaga, haha.
 
NĂ„vĂ€l. Hummusens överben verkar vara lite bĂ€ttre nu sĂ„ om nĂ„gra dagar vĂ€ntar igĂ„ngsĂ€ttningsförsök nummer 378 i raden för att se om hon nĂ„gonsin kanske eventuellt blir en normalt ridbar hĂ€st. Jag hoppas av hela mitt hjĂ€rta att sĂ„ blir fallet för jag ÄLSKAR den hĂ€sten och kĂ€nslan hon ger, hennes mentalitet - allt. Hon Ă€r förmodligen inte lika mycket star material som Hampus, men hon Ă€r verkligen en Danai-hĂ€st och jag ser fram emot varenda ridpass och varenda minut spenderad i stallet med henne. Och nĂ„gonstans har jag Ă€ndĂ„ kommit fram till att det Ă€r huvudsaken. 
 
NĂ„gon dag till hĂ€r nere i SkĂ„nelandet kvar innan jag beger mig hemöver och livet Ă„tergĂ„r till det vanliga, och sĂ„ Ă€ven bloggningen. TrĂ€ningen rullar pĂ„ som vanligt hĂ€r nere iallafall och julmaten + kreatinet verkar ha gjort sitt dĂ„ PB:na rullat in som tĂ„g pĂ„ rĂ€ls de senaste passen. 25kg upp frĂ„n senaste PB i squats (och 35 upp frĂ„n det som gĂ€llde för 2 veckor sedan) kĂ€nns Ă€ndĂ„ allra roligast dĂ„ det Ă€r en övning som jag haft löjligt svĂ„rt för. Kuuuul! Dock mycket teknik kvar att nöta, men Ă€ndock! Man mĂ„ste vara glad för det lilla för att palla fortsĂ€tta, eller Ă„tminstone fungerar jag sĂ„. Man ska fira nĂ€r man klarar nĂ„got, helt enkelt. Även om det inte Ă€r perfekt. Att jag sen har sĂ„ mycket vĂ€tska i kroppen att jag kĂ€nner mig som en valross Ă€r en annan sak. Det fĂ„r bli ett senare bekymmer helt enkelt.
 
 
 
Ville iallafall bara kika in hĂ€r med en liten lĂ€gesupdate. Och vill ocksĂ„ tacka JÄTTEMYCKET för er input gĂ€llande aktiva överben! Thank yoooou, sĂ„ spĂ€nnande med info frĂ„n er och att ni delar med er av era erfarenheter. Tack!♄ 
 
Ha en fortsatt bra start pÄ Äret lovies, ni Àr bÀst. Pusshaaaaj. 
Maris:

Är Hampus sĂ„ld?

Svar: Nix, han Ă€r fortfarande i min Ă€go men stĂ„r kvar i Holland 😊
Danai

Maris:

Är Hampus sĂ„ld?

Kommentera inlÀgget hÀr: