Shitty days like these

GoooodkvÀller pÄ er! 
VÀntat lÀnge nog med att skriva nÄgot hÀr för att let off some steam genom att strÀck-kolla Riverdale och cheat-day:a med choklad, men det har vÀl i Àrlighetens namn gÄtt sÄdÀr. Utöver att Humlan livade upp dagen med sitt aldrig sinande glada humör pÄ dagens tur sÄ har jag varit riktigt melankolisk och seg idag. Riktigt lÀnge sedan jag hade en sÄdan hÀr dag faktiskt. SÄdana hÀr riktigt trögjobbade dagar dÀr ingenting riktigt fungerar som man vill. Tankarna Àr i vÀgen mest hela tiden, kroppen hÀnger inte med, inspirationen i botten och ja.. the works. Men man tar sig igenom de dagarna ocksÄ, det Àr det som Àr det bÀsta - att de till slut bara Àr en av dagarna i mÀngden att ha som mÄttstock för de bra dagarna. 
 
Slarvade iallafall med min proteinshake idag dessutom och tog den precis innan jag skulle gymma vilket Àr ett tillrÀckligt misstag för att fucka upp precis heeela gympasset och tömma kroppen pÄ alla former av energi. SÄÄÄÄÄ onödigt och korkat, haha.. Fick avbryta passet halvvÀgs och Äkte hem och kÀkade choklad istÀllet. Eller ja, köpte choklad för att Àta framför TV:n men Ät upp den pÄ vÀg hem för att sedan bli sjukt irriterad över att jag gjorde just det. Haha...
 
Ja, ni vet. En sÄdan dag. Som tur Àr Àr den över relativt snart dÄ det blir en tidig kvÀll pour moi sÄ jag kan vakna i tid, ready för en ny vecka och en fullsmetad mÄndag. LÀngtar redan ut till stallet sÄ jag kan fÄ insupa lite Humlan-energi. TÀnk att en fyrbening med en hjÀrna i storlek som en valnöt kan fylla en med sÄ mycket livslÀdje. Och att hon ens kan vara sÄ glad efter allt som hÀnt henne. Fina Murmel. SÀllan haft en hÀst som stÄr mig sÄ nÀra. Det var Tango, och kanske Flisan. Hon Àr speciell, min lilla Humla. Har verkligen tyckt om henne sedan första gÄngen Johanna visade mig en bild pÄ henne, typ 2015, haha.. Snart har jag Àgt henne i tvÄ Är, och lÄt oss nu HOPPAS att i Är Àr hennes Är. Hon förtjÀnar det. 
 
 
G'night peeps, sleep tight!
Christina:

Vacker hÀst! Jag har en jÀttebra hÀlsoprodukt till din hÀst (och dig), vÀlkommen att kontakta mig om du vill veta mer. Ha en fin kvÀll!

Kommentera inlÀgget hÀr: