Perfect

Goddag pĂ„ er! 
Veckans bĂ€sta FREDAG idag och jag har haft en strĂ„lande dag. Började med att Ă„ka ut till stallet och rida ut en spritt sprĂ„ngande GALEN Humla, haha. Idag var det tripp, sidvĂ€rtes, taktande, frustande, ruskande och andra galenskaper för hela slanten. Till och med jag -som glĂ€ds med henne varenda sekund som hon Ă€r sĂ„hĂ€r knĂ€pp - fick lov att ryta i för att vi inte skulle hamna i diket, haha. Att Ă„stadkomma nĂ„gon form av vettigt arbete var det bara att fetglömma, istĂ€llet fick jag nöja mig om hon kunde tĂ€nka sig att stĂ€lla nacken Ă„t olika hĂ„ll, haha.. HelknĂ€pp, vilket Ă€ndĂ„ Ă€r lite olikt henne. Hon vĂ€grade Ă€ta sin frulle imorse pga att hon börjat fĂ„ nya mineraler och grejer som hon tydligen inte gillar och fick inget hö heller pga att jag bara erbjöd henne kraftfoder, haha... SĂ„ jag funderar pĂ„ om hĂ€star kan fĂ„ blodsockerfall?! Hon brukar fĂ„ kraftfoder och liiiite hö innan vi beger oss ut pĂ„ morgonen, och Ă€ven om hon Ă€r allmĂ€nt high on life för tillfĂ€llet sĂ„ var idag helt psycho, haha. NĂ„vĂ€l, jag garvade Ă„t henne 90% av tiden iallafall. Imorgon Ă€r det lite mer back to work för henne som gĂ€ller. 
 
 
FrĂ„n stallet begav jag mig direkt till gymmet dĂ€r legday stod pĂ„ schemat.... Uggghhhhhh... Sprang 1,5 km (I STRÄCK UTAN PAUS - typ aldrig hĂ€nt!!!) som uppvĂ€rmning innan jag körde igĂ„ng idag. 
Maxar inte sÀrskilt mycket i ben nu utan har fokuserat mycket pÄ att fÄ in tekniken i framförallt knÀböj dÄ jag Àr stel som en pinne, har en höftböjare som en 80-Äring och balans som ett kylskÄp pÄ lina, ungefÀr.. Riktigt kass verkligen. SÄ körde helt enkelt fÀrre övningar med lite lÀttare vikter och högre antal set och repetitioner (4-6 set - 12-15 reps/övning ca). Försöker utmana mig sjÀlv med lite balansövningar som box squats och bulgarian spilt squats (förmodligen Àr jag den enda som anser BSS vara en balansövning, haha...), men tycker det Àr sÄÄÄ trÄkigt att vara dÄlig pÄ grejer sÄ det gÄr sisÄdÀr, haha...
 
NĂ„got som var kul att se efter ett slitigt pass var iallafall att det hĂ€nt massvis med kroppen pĂ„ bara 3,5 mĂ„nad. VĂ€nstra bilden Ă€r efter ett benpass i slutet av september och andra bilden frĂ„n idag. TĂ€nk sĂ„ bra det blir nĂ€r huvudet Ă€r Ă„ngestfritt och kroppen fĂ„r sova ordentligt. Jag skĂ€mdes hĂ€romveckan nĂ€r jag vĂ€gde mig och vĂ„gen stod pĂ„ ett all time high, men nu ser jag ju - det har hĂ€nt en del. VĂ€ger mig för övrigt ca 1 gĂ„ng/Ă„r just pga att det ofta blir vĂ€ldigt missvisande. Kul att se iallafall. Och det bĂ€sta Ă€r ju att kan jag - sĂ„ kan ni ;) 
 
 
Nu har jag precis slÀngt i mig lite kÀk och laddar för ett kort kvÀllspass pÄ mitt nya jobb som sÀljare pÄ JC. Tror inte jag berÀttat det för er men jag har iallafall börjat jobba lite extra pÄ framförallt helger dÀr. Lite intro ikvÀll och imorgon vÀntar mitt första riktiga pass. Superkul att prova nÄgot helt nytt, tror och hoppas att jag ska trivas i en sÄ utÄtriktad roll som sÀljare. Prima! Slutar 20.30 ikvÀll och sedan Àr det back at it imorgon fm. Fint sÄ! Ha en mysig tacofredag peeps, pusshaaajjj

Anonym:

AssĂ„ vilken RÖV du börjat bygga, fyfan vad du Ă€r bra!!

Svar: Haha slowly but surely!!! Tack ❀❀❀
Danai

Helena:

Jag Àr den enda pÄ mitt gym som mÄste hÄlla ena handen mot vÀggen nÀr jag gör just bulgarian split sqauts pga sÀmst balans ever ahahaha :)

Svar: SKÖNT ATT HÖRA!! Haha löjligt svĂ„rt 😅
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: