Oh ma lord

GODNATT, eller vad man sĂ€ger vid den hĂ€r tiden. Haft en helt insane dag och ska bara landa i sĂ€ng nu innan jag ska upp igen och bege mig till Stockholm imorgon bitti. Mellanlandar bara hemma nuförtiden kĂ€nns det som, haha.. 
 
Jobbat 3 olika pass pĂ„ 2 olika stĂ€llen under dagen, sĂ„ har mest bara farit runt, haha.. Morgonpass pĂ„ skolan, 10-13 pĂ„ JC (har lĂ€rt mig sy idag!!!) och sedan tillbaka till skolan för att köra eftermidagen dĂ€r. Vidare dĂ€rifrĂ„n till gymmet för ett benpass och sedan ivĂ€g till stallet för att sĂ€ga hej till Murmel som fick sig lite pyssel nĂ€r matte blev plötsligt lat av att kvicksilvret stod pĂ„ fina -18... Och nu Ă€r jag HEMMA och har slĂ€pat in en massa ved sĂ„ att jag bara kan ligga i soffan framför en tĂ€nd brasa en liten stund med plugg innan det Ă€r lĂ€ggdags för mig. 
 
Älskar sĂ„dana hĂ€r proppfulla och effektiva dagar samtidigt som jag blir helt slut, haha. Hoppas ni haft en fin lillördag iallafall peeps! Det har dĂ„ jag, men Ă€r för tillfĂ€llet mer zombie Ă€n mĂ€nniska.
Hörs imorgon guys, pusshaaaj
 
Fokus pĂ„ teknik (dvs LÄTTA vikter) och DJUPA böj just nu. Hatar varenda minut, men med en kropp som en fĂ€llkniv Ă€r det bara att nöta pĂ„. NĂ„gon gĂ„ng ska det vĂ€l fungera som det ska. 
(null)


Kommentera inlÀgget hÀr: