Work itttt

HEY GUYS! 
LIllördag idag och exakt 7 dagar till nĂ„got sĂ„ storslaget som min 24-Ă„rsdag. Är det ens nĂ„got man firar? Haha.. Anyway. Var i stallet tidigt imorse (i fakking TJUGOFEM MINUS) och tog hand om Hummus och blev sedan inringd pĂ„ jobb, sĂ„ idag vankas det helt enkelt skoljobb fram till 14.10 och sedan ska jag ivĂ€g och köra ett bröst-/tricepspass pĂ„ gymmet. Suck.. KĂ€nner i vanlig ordning att varken stora bröstmuskler eller triceps kĂ€nns speciellt viktiga för mig som tjej, men vad ska man göra... Hade ju varit annat om man hade kunnat fĂ„ upp BH-storleken genom bĂ€nkpress, men sĂ„ fungerar det ju tyvĂ€rr inte. Rackarns. 
 
 
I övrigt funderar jag pĂ„ att köpa ett hönĂ€t till höslukaren Hummus till nĂ€tterna, men gillar inte vinkeln de fĂ„r Ă€ta ur och att de fĂ„r rycka maten, dĂ„ det pĂ„frestar hennes redan vĂ€ldigt pĂ„frestade underhals, haha... Å andra sidan Ă€r vĂ€l underhals kanske bĂ€ttre Ă€n svidande magsyra.. Hm. Decisions, decisions. 
Anonym:

HönÀt lÄgt hÀngande i en balja helt klart :)

Svar: Ja, funderar pÄ nÄgon sÄdan lösning. LivrÀdd att hon ska fastna med en brodd, men en balja kanske löser det problemet..
Danai

Cornelia:

En höboll kanske? Har inte testat sjÀlv dÄ de kom efter att jag tog bort min hÀst men de verkar sÄ smarta! SysselsÀttning men utan skaderisk och i naturlig stÀllning. Vet dock inte hur mÄnga kg man fÄr i men bÀttre Àn bara hö i boxen mÄste det ju vara tÀnker jag! https://www.ridersport.se/hoboll-2

Svar: Tack för tipset, det ska jag kolla upp, verkar ju jĂ€ttesmart och kan anvĂ€ndas bĂ„de inne och ute gissar jag 😄
Danai

Anonym:

Portagraizer!!!

Svar: Aldrig hört talas om, det ska jag kolla upp! 😄
Danai

Anna:

tjuvamossen.se har lite olika utfodringslösningar :)

Anonym:

Var har du köpt tröjan? 😊

Svar: Den Ă€r frĂ„n GASP 😄
Danai

Du Ă€r sĂ„ grymt snygg!! 😍 :

Du Ă€r sĂ„ sjukt snygg! 😍

Kommentera inlÀgget hÀr: