Whole other level

Gooodaaaaagens mina devoted readers! 
 
Idag var det en helt annan Humla jag satt pÄ i ridhuset. SÀkert delvis för att hennes utspel igÄr resulterat i lite stelhet idag, men jag Àr helt övertygad om att det ocksÄ har stor betydelse att hon idag fick kÀk bara nÄgon timme innan jag var dÀr idag. 
 
Idag jobbade vi pĂ„ lite volter vilket jag Ă€n sĂ„ lĂ€nge varit överdrivet försiktig med. Men kĂ€nner i traven att jag verkligen behöver kunna runda henne lite för att komma Ă„t henne bĂ€ttre. Hon Ă€r sĂ„ överkĂ€nslig och tar minsta hjĂ€lp som ursĂ€kt att pipa ivĂ€g med nĂ„gon kroppsdel, och pĂ„ raka spĂ„r blir det sĂ„ svĂ„rt att komma till nĂ„gon form av arbete dĂ„. Men det var nog sĂ„ svĂ„rt pĂ„ 20-metersvolter med vill jag lova. Hon skickar meeeer Ă€n gĂ€rna ut bakdelen, en bog, felroterar eller bara NÅGONTING sĂ„ fort jag ger minsta hjĂ€lp. SĂ„n DRAMAQUEEN verkligen, haha. Men efter nĂ„gra varvs lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ngsamt lĂ€ttridande och orĂ€kneliga "Ptttrrroooooooooooo" i samband med pareringar Ă„t alla möjliga hĂ„ll sĂ„ fanns det faktiskt nĂ„gon form av takt, bĂ€righet och stadighet i handen i kusen, utan att hela hon ramlade ivĂ€g pĂ„ öppna delen av volten. Tycker det Ă€r löjligt roligt att nöta sĂ„dana hĂ€r fĂ„niga smĂ„ grejer. TĂ€nk att 5 varv pĂ„ en volt kan vara sĂ„ kul!
 
Hon Ă€r lite trippig och vill gĂ€rna bli hög i nacken, men tycker Ă€ndĂ„ att slutvarven idag pĂ„ volterna var riktigt bra. De gjorde sitt, med andra ord. Mer trav Ă€n tapdance och lĂ€ngre, lĂ€gre hals. Vi jobbar pĂ„ det iallafall, men med tanke pĂ„ att hon inte Ă€r ordentligt riden pĂ„ 1,5 Ă„r nu  sĂ„ Ă€r det ju inte mĂ€rkligt att vi kommer att fĂ„ nöta basic-grejer en lĂ„Ă„Ă„Ă„ng tid framöver. Bara hon fĂ„r vara frisk sĂ„ Ă€r jag glad ♄ Och kul sĂ„klart att mĂ€rka sĂ„dan enorm skillnad pĂ„ med vs. utan mat, kommer planera ridpassen fram,över sĂ„ att hon aldrig gĂ„r pĂ„ tom mage. 
 
För övrigt Àr det snart tvÄ Är sedan jag köpte henne. Inte för en sekund har jag Ängrat att jag hÀmtade hem en mager, trasig liten stackare till hÀst som jag betelade ALLDELES för mycket för, Àven om ridtimmarna blivit förhÄllandevis vÀldigt fÄ, haha.. 
 
I övrigt har jag jobbat nÄgra timmar pÄ skolan idag, fÄtt lite plugg avklarat och ska nu bege mig till gymmet för lite rygg/biceps innan det Àr fredagsmys för min del. Ha en toppenfredag guys!
Evelina:

Hon lĂ„ter sĂ„ lik Lus att rida, nĂ€r du beskriver hur alla kroppsdelar ger sig av pĂ„ egna Ă€ventyr om man inte specifikt placerar dem, och det dĂ€r med en dramatisk överkĂ€nslighet och hög nacke som konsekvens av, tja, allt. Älskar av hela mitt hjĂ€rta att sitta pĂ„ en högfunktionell och busig bomb, men om man sjĂ€lv har en dĂ„lig dag Ă€r lĂ„nga tyglar i skogen det enda som inte resulterar i att bomben detonerar. xD

Svar: PREACH!!! Haha ser sjĂ€lv alltid till att ha Ă€tit osv innan jag Ă„ker till stallet för jag FÅR INTE ha nĂ„gon form av pĂ„verkan som kan stĂ€lla till mitt humör minsta lilla, dĂ„ Ă€r det ingen idĂ© att hoppa upp ens. Det Ă€r sjukt roliga men ack sĂ„ svĂ„ra hĂ€star verkligen!
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: