Let's rock

Godmorgon pÄ er!
Dalarna bjuder pĂ„ -28 denna fina mĂ„ndagsmorgon och jag sitter i soffan iklĂ€dd mjukisar och eldar för fullt i kaminen hĂ€r hemma. Klockan 10 ska jag ha en arbetsintervju för en liten deltidstjĂ€nst via Skype för första gĂ„ngen, vilket kĂ€nns lite lĂ€skigt. Är verkligen ingen van Skypeare, sĂ„ det blir intressant att se hur det gĂ„r. ''
 
I övrigt sĂ„ har jag och Hummus ridhuset klockan 13.00 idag och dĂ„ blir det rakriktning som gĂ€ller för hela slanten. Det blir fokus pĂ„ att liksom försöka hĂ„lla alla kroppsdelar pĂ„ rĂ€tt plats i nĂ„gon form av ram tĂ€nker jag. "Ram" Ă€r för tillfĂ€llet inget ord som Humlan vill kĂ€nnas vid. Hon Ă€r sĂ„ överexalterad för exakt allt och hamnar extremt lĂ€tt i spĂ€nning med sin lilla svanhals högt i det blĂ„, haha. Vill bara sĂ€ga Ă„t henne att ta en chill-pill ibland. Å andra sidan Ă€r hon sĂ„ himla rolig att jobba med sĂ„ det gör mig ingenting att hon Ă€r svĂ„r att fĂ„ i arbete, det Ă€r bara att A N D A S och lĂ„ta det ta den tid det tar. TĂ€nker att med sĂ„dana hĂ€r hĂ€star Ă€r det viktigt att tĂ€nka att man ska jobba med, och inte emot. Har inte riktigt hittat rĂ€tt bett pĂ„ henne Ă€n kĂ€nner jag. Hon gĂ„r bĂ€st pĂ„ ett lite tjockare tredelat med fasta ringar just nu men kĂ€nns Ă€ndĂ„ inte helt tillfreds. Blir fortsatta experiment framöver helt enkelt. Det Ă€r ju sĂ„ - trial and error, om och om igen.
 
 
Gym-mÀssigt vÀntar axelpass idag, wie! Har en period nu dÄ motivationen verkligen tryter pÄ gymmet och jag fÄr tvinga ivÀg mig sjÀlv i större utstrÀckning Àn vanligt. Kroppen kÀnns lite slapp och orkeslös liksom, trots att jag Àter och sover bra. Men det dÀr gÄr ju i perioder, och har dessutom lagt av med kreatin och till stor del PWO ocksÄ. Gillar inte att kÀnna mig beroende av PWO:n, plus att det Àr nice att kunna ta till det innan riktigt jobbiga pass (tyyp ALLA benpass, haha) och kÀnna att kroppen exploderar mer de tillfÀllena de verkligen behövs. Och kreatin tar man ju 1-1,5 mÄnad och sen Àr man off i 1-2 mÄnader innan man börjar igen osv. Kan VERKLIGEN rekommendera det för er som vill ta trÀning till nÀsta nivÄ dock, sjuk skillnad!
Men ja, hÀr stÄr jag och stampar nu iallafall. RÀtt som det Àr sÄ vÀnder det, och fram tills dess Àr det bara att trÀna lagom.
On the upside sÄ gÄr cardion riktigt bra nu och jag orkar bÄde springa och cykla lÀngre Àn nÄgonsin, vilket Àr kul sÄklart sÄ jag glÀds Ät det för tillfÀllet. Tar de segrar jag fÄr, haha. 
 
 
Ha en toppenstart pÄ veckan lovies. Pusshaaaj
 
Kommentera inlÀgget hÀr: