Ladda om

Goddag!
Helgen över och en suverĂ€n helg blev det. Kul jobb, hĂ€rliga kollegor, bra siffror och lite mys med pĂ„llen pĂ„ det. Kan inte bli bĂ€ttre. Att jag sedan stendog i soffan kl 22 och vaknade lite lĂ€tt förvirrad kl 04 Ă€r en annan sak, haha. Saknar verkligen den dĂ€r magiska grejen dĂ„ man somnade i soffan (eller annan valfri plats) och sedan vaknade upp i sĂ€ngen morgonen efter, haha. Anyway. TRÖTT var jag iallafall efter en vecka som gĂ„tt i ett frĂ„n start till mĂ„l. 
 
En efterlÀngtat ledig och oplanerad mÄndag idag betydde utslÀpp av hÀstar för min del dÄ stallÀgaren Àr sjuk. Precis nÀr jag skulle hoppa upp pÄ lurvtussen för en genomkörare i ridhuset ringer rektorn pÄ skolan jag jobbar pÄ och undrar om jag kan hoppa in. "SjÀlvklart", och sÄ var det bara att ta ett 20 min jogg-pass istÀllet och sedan hetsa ivÀg till skolan för en jobbdag. Som tur Àr har jag alltid dator och ombyten med mig, IFALL ATT nÄgon nÄgonstans ringer och vill ha ett litet grekisk gÀstspel under dagen, haha. Livet som behovsanstÀlld, mina vÀnner! Det blir aldrig som man tÀnkt sig! 
 
NÀr det blir sÄdana hÀr snabba omstÀllningar försöker jag att bara lÀgga fokus pÄ enkla grejer, speciellt pÄ en lite lÀttstressad hÀst som Hummus. Enkelt jobb som stÀlla utÄt/inÄt och rida öppnor pÄ lÄngsidorna för att bara fÄ henne att slÀppa lite pÄ spÀnningar och sÀnka huvud, nacke, puls, andning.  SÄdant som inte ger diskussioner som man inte har tid med, haha. Hon tog det bra faktiskt! Riktigt duktig och avspÀnd. Och sÄ fick vi rida i nyharvat ridhus ocksÄ, det ger alltid lite extra frid i sjÀlen. 

 
 
Vilar för övrigt frÄn gymmet ytterligare en dag dÄ jag haft lite begynnande förkylningssymptom. Lite frossa, ont i kroppen, huvudet kÀnns snorfyllt - ja, ni vet ju. Imorgon Àr jag förhoppningsvis back on track med bÄde ordentliga ridpass och gymmandet. Fram tills dess - det vanliga: jobb och plugg och lite kattmys. 
 
Ha en förtrÀfflig mÄndag guys!!
Kommentera inlÀgget hÀr: