Det blir inte som man tÀnkt sig

Puh, vilken DAG!! Jag hade tĂ€nkt vara ledig idag, med gym, hĂ€st och avslutningsvis ett lĂ€karbesök hos en hudlĂ€kare som ska kolla pĂ„ nĂ„gra lĂ€skiga leverflĂ€ckar som enda hĂ„llpunkter för dagen. IstĂ€llet blev jag inringd pĂ„ jobb imorse och kontraktskrivning pĂ„ em, sĂ„ jag hann med nöd och nĂ€ppe till gymmet pĂ„ en liten hĂ„ltimme för ett biceps-pass och ridhuset var upptaget hela kvĂ€llen, sĂ„ Hummus fick nöja sig med en borstning eftersom jag inte Ă€r nĂ„got fan av att rida ut med pannlampa i mörkret och sedan for jag ivĂ€g till VĂ€sterĂ„s för att kĂ€ka och umgĂ„s med min fina mormis 😍
 
(null)


Gött med nytt jobb iallafall! Även denna gĂ„ng i en helt ny bransch dĂ„ jag ska kliva in som administratör pĂ„ ett relativt stort bolag. FĂ„r börja med relativt enkla uppgifter och sedan fortsĂ€tta som det behagar mig, egentligen. KĂ€nns jĂ€ttespĂ€nnande, pĂ„ tisdag ska jag dit för en introduktionsdag och mer eller mindre vara en fluga pĂ„ vĂ€ggen och sedan kommer jag att börja med att köra 1-2 dagar/vecka dĂ€r. MĂ„ste fĂ„ uttrycka att jag faktiskt Ă€r stolt över mig sjĂ€lv som vĂ„gar kliva in i roller dĂ€r jag pĂ„ mĂ„nga vis absolut inte Ă€r i min komfortzon. För ett Ă„r sedan eller tvĂ„ hade det aldrig hĂ€nt. Go me, haha. 
 
Fullsmetad men riktigt bra dag med andra ord. Jonglerar nu 3-4 extrajobb med plugg och det Ă€r faktiskt himla roligt att pussla ihop livet sĂ„ att det blir sĂ„ bra som möjligt. Trivs bra med det eftersom ingen dag blir den andra lik, och det passar verkligen mig. Tycker livspusslet Ă€r ett roligt pussel helt enkelt. El Stockholmo imorgon för min del för övrigt!
Ciao, sleep tight fella's ♄

Kommentera inlÀgget hÀr: