BAAAAAM

GODKVÄLL!! 

Vilken dag! Drar igenom den i korta drag för nu vill jag njuta av resten av lördagskvÀllen, haha. Vaknade pigg och glad 06.00 och klev upp, Ät lÄÄÄng frulle och for sedan ivÀg till stallet för utslÀpp av hÀstar och ridpass för murmeldjuret. Ridpasset behöver vi inte prata sÄ mycket om, men det tog oss 85 min att kunna skritta över en bom idag, hahaha. Det var en sÄdan dag idag, helt enkelt. Imorgon uteritt för madame dÄ jag ska slÀppa ut hÀstarna innan heldagsjobb med bÄde öppning och stÀngning pÄ JC, och ridhuset Àr inte upplÄst tidigt nog.
 
Iallafall. FrĂ„n stallet ivĂ€g till JC dĂ€r jag i vanlig ordning haft en helt suverĂ€n dag med mina underbara kollegor. SĂ„lde mitt första provisionsgrundande kvitto idag (sjukt roligt med provisioner ju!!!!!). Vi jobbar med olika summor som ger olika bonusar +bonusar pĂ„ hur mycket vi slĂ„r budget med osv. Skitroligt verkligen! Man kan fĂ„ in bra med extra klirr i kassan om man Ă€r lite pĂ„. SmĂ€llde in högsta omsĂ€ttning/kund idag och nĂ€st högsta totala omsĂ€ttningen/sĂ€ljare ocksĂ„. GÖTT!!!
 
Med det sagt sĂ„ har jag nu Ă€ven knĂ„pat ihop en halv uppgift till nĂ€sta veckas seminarium, och laddar som sagt för ett heldagspass pĂ„ JC imorgon. KUUUL!! Men först: MELLO. Happy Saturday guys! đŸ€©đŸ˜
 
(null)

 

Anonym:

Kul att det gÄr bra! Jobbar du i VÀsterÄs eller vilken Àr din nÀrmsta stad?

Kommentera inlÀgget hÀr: