Another day another train ride

GOOODMORGON ya'll!! 

08.38 Ă€r klockan nĂ€r jag pĂ„börjar detta inlĂ€gg och jag befinner mig Ă„terigen pĂ„ ett tĂ„g, pĂ„ vĂ€g till Stockholm. Åkte hem emellan igĂ„r för att jag ville fĂ„ Humlis riden och dessutom fick jag inte alls ihop tiderna om jag skulle ha stannat kvar. Nu hanns ett ridpass under gĂ„rdagskvĂ€llen med och en lite kort men nödvĂ€ndig (och mysig!) skritt-tur imorse innan jag satte mig pĂ„ tĂ„get 08.25. SĂ„ skönt för samvetet att hon inte vilar helt utan fĂ„r vara ute och skritta ur sig lite mer ordentligt, Ă€ven om en lĂ€ngre tur Ă€n mina 30 min jag hade pĂ„ mig imorse sĂ„klart hade varit att föredra. Men nu var det det som var möjligt, haha. Man tager vad man haver, nöden har ingen lag osv. Hade dessutom glömt mina nycklar till sadelkammaren sĂ„ vi körde barbacka med grimma och grimskaft idag, haha. Tur att hon Ă€r snĂ€ll 😂

(null)
 
Vad gÀller jobb för Humlan nu sÄ kommer jag att försöka lÀgga in lite bommar för henne varje ridhuss-pass framöver. Egentligen bara för att avdramatisera det. Just nu blir det KAOOOOSSSSS i hela hjÀrnkontoret sÄ fort man styr mot en bom, oavsett gÄngart, haha. Det Àr bara att hÄlla i sig, om man sÀger sÄ.
SĂ„ det blir fokus framöver. Det kommer bli mĂ„nga, mĂ„nga timmars bomjobb innan det blir nĂ„gon form av hoppning pĂ„ henne, haha. Men ack, sĂ„ kul det Ă€r att kunna rida hyfsat normalt och ha mĂ„l att jobba mot och MASSOOOORRRRR av punkter att nöta pĂ„ med för att bli bĂ€ttre. ÄLSKAR det, och det var LÄNGE sedan jag var sĂ„hĂ€r motiverad och höll igĂ„ng ridningen sĂ„ bra som jag gör nu: Det Ă€r sĂ„ kul! 
 
 
Kommer iallafall hem ikvĂ€ll igen och dĂ„ tĂ€nkte jag försöka riva av nĂ„got slags gympass ocksĂ„ innan jag sticker hem och pluggar igen. Blev ingenting igĂ„r pga tidsbrist och rĂ„kade krossa min ena arm lite i stallet sĂ„ att den behövde lite vĂ„rd, haha.. Back at it idag helt enkelt. Med ett lĂ€ttare benpass troligtvis. Fint sĂ„!
 
Ha en toppen onsdag folks, u rock 


Kommentera inlÀgget hÀr: