One day left

Godmorgon! PĂ„ vĂ€g till stallet för att rida ut en svĂ€ng pĂ„ Hummus innan jag har ett tiotimmarspass pĂ„ JC. 

GĂ„rdagen var nog en av de mest fullproppade dagar jag haft nĂ„gonsin, haha. Gav mig fasen pĂ„ att hinna med att gymma och rida trots att jag hade 11h jobb inbokat pĂ„ alla mina tre olika stĂ€llen mellan 07-18. SĂ„ 05.30 klev jag in pĂ„ gymmet och sedan gick det i ett heeela dagen tills jag var hemma kl 21, haha. Somnade ovaggad kan man sĂ€ga. 

Kan vi ta en sekund för mina FANTABULOUS naglar?! đŸ˜đŸ€©
(null)


Humlan var sĂ„Ă„Ă„Ă„ fin igĂ„r iallafall! Hon vilade i förrgĂ„r och var dĂ€rför lite överilad till en början, men sĂ„ lĂ€nge jag Ă€r 100% lugn sĂ„ slĂ€pper det ganska fort, sĂ„ Ă€ven igĂ„r. Fuskade dock och tog gramanen igĂ„r pga att jag var vĂ€ldigt trött och inte ville ha nĂ„gon diskussion som riskerar att förstöra betydligt mer Ă€n den ger i ett sĂ„dant lĂ€ge. Avslutade riktigt fint i framförallt traven, men galoppen Ă€r pĂ„ g nu ocksĂ„! Underbar Ă€r hon. Idag rider vi ut en vĂ€nda tĂ€nker jag. 

Som sagt sĂ„ har jag sedan sista jobbdagen pĂ„ en sjuuuukt lĂ„ng vecka att riva av. Vaknade  dyngförkyld sĂ„ ikvĂ€ll och imorgon tar jag VILA frĂ„n ALLT utom att ligga i soffan framför Netflix hela dagen, haha. 

(null)


Repeat

Min förra rubrik "On the move" kĂ€nns som om den skulle kunna vara rubrik till varenda ett av mina blogginlĂ€gg, haha. Dagarna gĂ„r i ett verkligen, och den hĂ€r veckan Ă€r vĂ€rre Ă€n vanligt 😅 
 
Idag har jag inventerat lager pĂ„ JC mellan 06.30 (!!) till 12 och sedan varit i stallet och gymmet - och vips sĂ„ var klockan 18.00 innan jag var hemma, haha. 

Humlan bjöd pĂ„ ett sjukt bra pass idag, SÅ roligt! Rider henne nĂ€stintill "normalt" nu, med blandade gĂ„ngarter och raka och böjda spĂ„r. Försöker tĂ€nka pĂ„ att inte rida pĂ„ böjda spĂ„r alltför mycket bara. Jobbade med att fĂ„ loss sidorna pĂ„ henne idag dĂ„ hon gĂ€rna rullar över och lĂ€gger sig pĂ„ sin ytterbog ("felroterar", för er som kĂ€nner igen begreppet sedan tidigare) i framförallt höger varv. Hon vill liksom inte böja igenom yttersidan utan skjuter ut bogen och springer pĂ„ snedden istĂ€llet. Löste det med mycket öppnor pĂ„ raka spĂ„r, slutor pĂ„ böjda spĂ„r för att blockera henne frĂ„n att pipa ivĂ€g utĂ„t, samt att stĂ€lla henne inĂ„t pĂ„ raka spĂ„r. I galoppen var det K A T A S T R O F till en början men det slĂ€ppte fint mĂ„ste jag sĂ€ga. Mina armar Ă€r lite spaghetti nu dĂ„ hon la sig lite i handen nĂ€r hon inte ville böja igenom, men i övrigt 10/10 verkligen! Hon ger en sĂ„ fin kĂ€nsla mitt lilla hetsmongo 😍
 
 
PĂ„ gymmet vĂ€ntade sedan bröst/triceps och jag mĂ„ste nog erkĂ€nna att bröst inte Ă€r ett hatobjekt lĂ€ngre, haha. Gick ruggigt bra idag med PB i bĂ€nkpress och bra kĂ€nsla generellt. Kul efter en period dĂ„ alla trĂ€ningspass bara kĂ€nts som kattskit, haha. Hela passet finns pĂ„ min story pĂ„ insta om nĂ„gon skulle vilja kolla. 
 
Nu vÀntar plugg i nÄgra timmar innan jag ska dejta kudden i vÀntan pÄ att starta en ny dag. Torsdag Àr det imorgon och dÄ Àr det bara 3 dagar kvar till min lediga söndag, tjoho! Fram till dess gÄr det i ett, minst sagt. Ha det fint peeps!

On the move

14,5h efter avfĂ€rd imorse klampade jag in genom dörren och kan nu titulera mig 100% SLUT som artist. Hunnit med en halv jobbdag pĂ„ nya adminjobbet pĂ„ Stena, köpa spĂ„n och fixa Humlans box efter att det varit vattenlĂ€cka som omvandlat hela stallet till en pool (kul med hĂ€st!), farit ner till Stockholm för plugg och efter 2h dĂ€r puttrade jag och Hugo tillbaka till Dalarna och mellanlandade pĂ„ gymmet för ett axelpass. Totalt motivationslös nu nĂ€r jag klivit ur rutinerna lite och kanske framförallt pga nytt jobb som krĂ€ver SJUKT mycket koncentration för att lĂ€ra mig allting sĂ„hĂ€r i början. Men vi tog oss igenom iallafall, lilla kroppen och jag, och nu vĂ€ntar HjĂ€rnkontoret bara pĂ„ att jag ska borsta tĂ€nderna innan vi slĂ„r igen butiken för denna mĂ„ndag. 
Puh! Sov gott peeps ❀

(null)

Och justja! Har för övrigt bestĂ€llt en hö-boll till Hummus nu efter era rekommendationer. Ska bli spĂ€nnande att testa! Gillar hon den kommer jag nog att ha en inne och en ute, Ă€r sĂ„ EMOOOOOT hönĂ€t I can’t help itttt, men vill Ă€ndĂ„ förlĂ€nga tuggtiden för hennes mages skull. Vi fĂ„r se. Tack igen för era tips, ni Ă€ger.