Myser

Hej pĂ„ er och god fortsĂ€ttning! Hoppas ni fick en fin jul, oavsett om ni firat eller ej och att ni börjar kĂ€nna er utvilade efter nĂ„gra (förhoppningsvis) lediga dagar. sjĂ€lv har jag inte gjort annat Ă€n att resa, sova och umgĂ„s med nĂ€ra och kĂ€ra. Precis som jag vill att julen ska vara. Är glad att jag hann förbi huset i KalvsbĂ€cken för att kika till sĂ„ allting stod bra till dĂ€r nĂ€r jag Ă€ndĂ„ var sĂ„ lĂ„ngt upp i landet.. Det var lite vemodigt att vara dĂ€r, men mest skönt att bara Ă„ka förbi och andas lite riktig dala-luft. Det snöade hela juldagen ocksĂ„, som om vĂ€dergudarna hade stenkoll pĂ„ att detta var min förmodligen enda chans att se snö den hĂ€r vintern. SĂ„ mysigt. SĂ€ga vad man vill om SkĂ„ne och hur bra jag trivs hĂ€r, men ett snötĂ€ckt Dalarna pĂ„ juldagen Ă€r svĂ„rslaget. 
 
Landade hÀr hemma igÄr eftermiddag igen och har sedan dess mest myst runt och slö-plockat undan det mest tydliga julpyntet, packat upp vÀskor med klÀder och julklappar och haft minijul med Sebbe eftersom vi inte hann fira innan jag stack pÄ julaftonsmorgonen. Fick fantastiska inredningsprylar i julklapp som jag sedermera flyttat runt 118 varv i lÀgenheten innan jag nu slutligen kÀnner mig tillfreds. Det Àr terapi för mig att fÄ knata runt hemma och pyssla med sÄdana smÄsaker. Jag kan hÄlla pÄ hur lÀnge som helst.
Slutligen hamnade det mesta pÄ vÄr fantastiska BestÄ-byrÄ frÄn IKEA. VÀrldens bÀsta grej att ha denna som TV-bÀnk. Ska byta ben pÄ den nÄgon gÄng i framtiden bara. 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: