Marklyft och pepparkakshus

Halloj frĂ€nder! 
Long time no see hÀr inne, sorry för det! Kan inte direkt skylla pÄ att jag haft fullt upp heller dÄ bÄde veckan som gÄtt och helgen varit vÀldit lugn.. IgÄr tog sig iallafall vÄr kompisar Isabel och Patrik hem till oss för glögg och pepparkakshusbygge. Jag och Isabel byggde ett stort och grabbarna byggde 5 st smÄ hus. Vi kan vÀl sÀga som sÄ att vi investerade lite olika grad av tid och engagemang i de stackars husen, men kul var det iallafall! Tror faktiskt bara att jag har byggt pepparkakshus en gÄng tidigare, för mÄÄÄÄnga Är sedan. Men det fÄr nog bli en ny tradition, sÄ mysigt som det var. Om inte annat sÄ gillar jag ju glögg, vilket jag Àr ensam om i sÀllskapet - more for me helt enkelt. Avslutade vÄr lördagskvÀll med att krypa upp i soffan alla fyra och se Ensam Hemma som jag faktiskt aldrig sett... Nu Àr den oskulden tagen ocksÄ!
 
 
(null)

(null)
 
Idag har jag och Sebbbe tagit det vÀÀÀldigt lugnt, som vanligt under vÄra söndagar, haha. Vi ses inte sÄ mycket under veckorna eftersom framförallt Sebbe har ett vÀldigt gediget program med jobb, gym och handbollstrÀningar + matcher.. SÄ det Àr ganska mysigt att bara "vara" pÄ söndagarna. Vi och katterna har myst i soffan framför TV:n med regnet smattrande mot rutorna och vinden vinande i ventilationerna hÀr hemma. Riktigt ruskvÀder.
SlĂ€pade mig motvilligt ivĂ€g till gymmet under em för ett benpass och lyckades klĂ€mma in ett PB i marklyft med 10 kg mer Ă€n förra PB:et. Gött! Bara 5 kg kvar till 100kg vilket var mĂ„let jag satte nĂ€r jag började trĂ€na mark för ca 6 veckor sedan. Hade tĂ€nkt att jag skulle klara det innan Ă„rsskiftet och det verkar inte sĂ„ lĂ„ngt bort som ja trodde nĂ€r jag stretade med 60-65 kg i början. Himla roligt att faktiskt fĂ„ sĂ„ pass tydliga resultat bara av att strukturera trĂ€ningen och köra efter ett trĂ€ningsschema som funkar och Ă€r bĂ„de roligt och effektivt. Big like pĂ„ den! 
 
Nu stĂ„r det en gryta pĂ„ sprisen och puttrar och jag och Sebbe ska ta ikapp de avsnitt av julkalendern som vi missat under helgen. Jag har en lite tuffare vecka pĂ„ ingĂ„ng med tentaplugg och lĂ„nga dagar, sĂ„ det blir en tidig kvĂ€ll för yours truly.

(null)


Hoppas ni haft en fin helg! Ciao
 

Kommentera inlÀgget hÀr: