Dagen D

Så var julafton här och jag har spenderat dagen med att sitta på tåget norrut. Än så länge har det klaffat och inte varit några större förseningar så jag tar i trä och hoppas att det håller i sig tills jag klivit av.
 
Det känns som det nyss var julafton 2018. Jag hade nyligen träffat Sebbe för första gången och han ville komma och hälsa på i Dalarna över mellandagarna och nyår. Han är nog det en av de absolut bästa upplevelserna med 2019. Man ska ju vara stark själv och allt det där, inget snack om saken. Men att träffa någon som Sebbe är verkligen få förunt. Att vi stod ut med distansen och nu får ha en hel vardag ihop är helt klart en av höjdpunkterna i år. Han är en så genomfin människa som har en sällsynt förmåga att se precis varje människa han möter. Alla borde verkligen få ha en Sebbe i sitt liv. 
 
Och hörrni. Jag började på polishögskolan! Gjorde testerna och klarade av cyklingen med nöd och näppe. Flyttade 65 mil från allt som är "hemma". Insåg att hemma är ju där han är. Träffade världens bästa klasskompisar som jag vet skulle ha min rygg vilken dag eller natt som helst på året. Bokstavligt talat. Tog bort Humlan. Misslyckades å det grövsta med det uppdrag jag hade gett mig själv när jag spontanköpte henne. Sålde Hampus till Holland. Är hästlös och har tvingats hitta en ny vardag. Ett nytt sammanhang på en ny plats och jag trivs som fisken i vattnet. 
 
Vilket år. Vilket år! Jag har klampat ur min komfortzon fler gånger än vad jag kan räkna. Fattat kluriga beslut och jobbiga beslut och roliga beslut. Efter att verkligen ha krachlandat på Rock Bottom 2018 så har det här året varit bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Ett av de bästa någonsin, kanske. Jag är glad. Och stolt. Över hur långt jag kommit och hur mycket jag vågat. Och tacksam över min kropp och knopp som visat sig kunna återhämta sig från alla möjliga åkommor och trauman och streta på med samma envisa tröghet som tidigare.
 
Det kommer säkert att komma upp några fler inlägg innan nyår, men till dess vill jag säga: TACK för iår mina trogna internetkompisar där ute! Att ni vill hänga på den här krokiga resan gör mig glad, ska ni veta. Tack för att ni delar med er av tankar, frågor och åsikter och för att ni vill kika in i mitt liv lite då och då. Ni är bäst. 
 
God Jul och Gott Nytt År ♥️
mariam:

God Jul och Gott Nytt År!
KM

Emma:

Tack själv för att du skriver som du gör, och delar med dig av ditt liv!!! 🤗 God Jul, om än en dag försent 😉😀

Kommentera inlägget här: