Adventsmys

Happy första advent pĂ„ er kompisar! HĂ€r hemma har vi inte rört oss mĂ„nga knop idag fĂ„r jag erkĂ€nna. Jag vaknade inte förrĂ€n 10.30 (!!!!) för första gĂ„ngen typ nĂ„gonsin, haha... men jag och Sebbe har söndagsstĂ€dat i vanlig ordning och jag kan inte lĂ„ta bli att tycka att oplanerade söndagar Ă€r himla mysiga. Man hinner liksom göra sig iordning inför kommande vecka och fĂ„ undan det som  lagts pĂ„ hög under föregĂ„ende vecka. 

JULPYNTET fick Ă€ntligen komma upp idag ocksĂ„ eftersom vi fick lite fika-besök i form av Sebbes familj. Har dragit ut lite pĂ„ det eftersom vĂ„ra köksluckor/lĂ„dfronter Ă€r pĂ„ mĂ„lning och det Ă€r KAOS överallt eftersom allt som var i lĂ„dorna var tvunget att plockas ur. Men idag kunde jag inte hĂ„lla mig lĂ€ngre trots att luckorna inte Ă€r pĂ„ plats Ă€n.. Har köpt lite nya kuddfodral och de blev SÅ fina i soffan, precis som jag hade tĂ€nkt. 

(null)

(null)

Nu Ă€r det tomtar och ljusstakar mest överallt och jag trivs som fisken i vattnet. Hörbys Ă„rliga julmarknad Ă€gde dessutom rum under kvĂ€llen och efter att ha knatat runt bland hembakta bröd och kransar av granris i alla dess fĂ€rger och former har julkĂ€nslan helt klart infunnit sig. 
 
Är mer Ă€n redo inför kommande vecka. Kör en rivstart med skytte och fystrĂ€ning imorgon mellan 8-12. Lets go! 

Kommentera inlÀgget hÀr: