Kick it

Godafton kompisar! 
MĂ„ndagen avklarad med skola och allt dĂ€rtill. Idag började vi Ă€nnu en ny kurs vilket innebĂ€r att vi nu har inte mindre Ă€n 4 kurser som löper parallellt med varandra - gött! Tre av tentorna infaller dessutom inom en tiodagars period i januari. 
 
Anyhow. Det blir en spĂ€nnande vecka! Har börjat lĂ€gga in rörlighetstrĂ€ning i alla mina trĂ€ningspass samt ett helt rörlighetspass i veckan, vilket jag tror att jag kan ha tjatat om tidigare (Ă€r vĂ€ldigt stolt över det faktum att jag börjat ta den hĂ€r rörlighetsgrejen pĂ„ allvar, haha...). FörvĂ€ntar mig att börja kĂ€nna lite resultat av det i slutet av denna vecka. Framförallt Ă€t det bröstrygg, höft och baksida ben som jag stretchar eftersom det Ă€r dĂ€r jag upplever att jag Ă€r som stelast, och dessutom Ă€r det bra övningar för att förbĂ€ttra sin teknik i knĂ€böj och marklyft. Blir spĂ€nnande att se om det ger resultat!
 
  (null)
 
PĂ„ torsdag ska jag till en optiker och kolla min syn inför att eventuellt operera mina synfel och dĂ€rmed slippa glasögon och linser. Är bĂ„de sorgligt nĂ€rsynt och har brytningsfel, sĂ„ jag överlever verkligen inte utan mina linser. Vore helt fantastiskt att slippa dem för all framtid. Om nĂ„gon av er har nĂ„gon erfarenhet av att göra en laseroperation för att korrigera synen fĂ„r ni gĂ€rna dela med er! Är riktigt spĂ€nd pĂ„ att fĂ„ höra vad de har att erbjuda, men ocksĂ„ livrĂ€dd över att bli skuren i ögonen, haha..