What a weekend

Godmorgon pÄ er sÀger jag efter en riktig panghelg. Vilket sensommarvÀder!!
Jag, Sebbe och nĂ„gra vi brukar umgĂ„s med hĂ€r nere har besökt pannkakslador, gĂ„tt pĂ„ bio och ICKE ATT FÖRGLÖMMA sĂ„ har jag varit pĂ„ mitt livs första allsvenska FOTBOLLSMATCH igĂ„r. Inte nog med det, jag har dessutom stĂ„tt i klacken och gormat! Det ligger inte naturligt för mig att skrika SMUTS och peka med hela handen Ă„t folk, den saken Ă€r iallafall sĂ€ker. FĂ„ saker lĂ„ter sĂ„ nedvĂ€rderande som skĂ„ningar som sĂ€ger just ordet SMUTS, det lĂ„ter riktigt vulgĂ€rt, haha!
Matchen gick iallafall Ät skogen för MFF men jag tyckte det var kul ÀndÄ. The blessing of att inte bry sig det minsta om fotbioll I guess, haha. MÀktigt att stÄ med i klacken faktiskt, det trodde jag aldrig att jag skulle tycka! Sen vilken klack jag stÄr i Àr ju för mig totalt ovÀsentligt. Helst det vinnande laget, typ sÄ. 
 
  (null)
 
Idag strÄlar solen Äterigen och jag sitter med alla administration som mÄste göras innan kursstart. det ska registreras och ses över kurslitteratur (rÀknade till TRETTIOFEM böcker för polisutbildningen under hösten. RIMLIGT), konton ska aktiveras och yadayada. Riktigt mÄndagsgöra, med andra ord. Ska bege mig till gymmet om en stund och sedan ta mig runt pÄ den sedvanliga mÄndagshandlingen. DÀrefter sticker nog jag och katterna ivÀg hem till svÀrförÀldrarna och insuper lite D-vitamin. 
 
Ha en toppenstart pÄ veckan guys, ciao
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: