Time flies...

..when you're having fun, Àr det inte sÄ? KÀnns som om jag bara har tid att kika in hÀr pÄ mÄndagar nuförtiden. TÀnk nÀr man bloggade 2-3 ggr/dag, jisses. Det var innan man hade jobb och hus och SkÄneresor och annat i livet, haha.. 
 
En snabbvisit i SkÄne stod pÄ tur denna helg som sagt, och det har varit sÄ fullsmetat med aktiviteter att en introvert stackare som jag hade behövt bÄde en och tvÄ dagar för att ta igen mig, haha. Men nu Àr den hÀr - sista veckan pÄ jobbet och veckan före flyttveckan. GANSKA sjukt att jag har 10 dagar kvar i huset bara och sedan ska jag inte bo dÀr mer. I helgen köpte vi soffa pÄ IKEA till lÀgenheten. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle köpa en IKEA-soffa dÄ jag tycker det Àr sÄ trÄkigt med standardiserade möbler som alla ser exakt var de kommer ifrÄn. Men sÄ Àr ju IKEA IKEA ocksÄ och prisvÀrdheten Àr ju nÄgonstans svÄrslagen, sÄ det blev en kompromiss - IKEA-soffa men med en (hutlöst dyr) annan klÀdsel i beige linne. Stackars Sebbe bara nickar och hÄller med nÀr jag gÄr bananas pÄ inredningsfronten, men ack sÄ fint det kommer att bli. Kul Àr det iallafall att man kan skrÀddarsy sina möbler lite Àven om de i grunden Àr massproducerade. Uppskattar verkligen allt sÄdant. 
 
 
I övrigt har SkÄne bjudit pÄ fantastiska dagar. BÄde pÄ vÀg ner och pÄ vÀg upp var det sÄ andlöst fint i solnedgÄngen att jag (min blödiga jÀkel) grÀt en liten skvÀtt. haha. Jag grÄter för allt; nÀr jag Àr glad och nÀr jag Àr ledsen och nÀr jag Àr förbannad och nÀr jag Àr rÀdd, hahaha. Nu vill jag faktiskt bara flytta ner och fÄ det överstökat. Hemma kÀnns inte riktigt som hemma lÀngre Àven om det Àr vemodigt att lÀmna. VÀggarna Àr tomma, bokhyllorna gapar, bara den mest nödvÀndiga belysningen lyser upp kvÀllarna osv osv. Det Àr kalt helt enkelt, och jag lÀngtar sÄ jag hÄller pÄ att spricka efter att fÄ komma ner och sÀtta igÄng med allting som ligger och vÀntar. 
 
 
 Hoppas att ni har haft en bra helg allihop och att ni som Àr tillbaka efter semestern idag fÄr en rimlig start pÄ veckan, haha. Puss&Kram
Anonym:

Nyfiken frÄga; Vad hÀnder med huset nu? Har du sÄlt eller hyr du ut?

Svar: Det Ă€r inte sĂ„lt! â˜ș
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: