Slowly but surely

Heeello gang! 
Som ni sĂ€kert förstĂ„r sĂ„ har min radiotystnad hĂ€r berott pĂ„ att jag Ă€r mitt i flyttkaos. Idag Ă€r första dagen som jag kĂ€nner att lĂ€genheten börjar kĂ€nnas som ett hem och inte nĂ„gon form av byggarbetsplats, haha... Hade helst velat ha allting klart direkt, sĂ„klart. Är verkligen inte en person som kan ta sĂ„dant hĂ€r lite pö om pö utan jag vill bara ha allt klart DIREKT. Jobbigast just nu Ă€r att vi inte har en soffa. Den ligger i icke-ihopbyggda högar pĂ„ marken pĂ„ grund av att vi (...jag....) bestĂ€llt en klĂ€dsel som Ă€nnu inte behagat dyka upp, och för att fĂ„ pĂ„ den mĂ„ste vi Ă€ndĂ„ montera isĂ€r hela soffan igen, och det Ă€r mer Ă€n vad mitt tĂ„lamod klarar av. SĂ„ vi fĂ„r vackert vĂ€nta, och sitta pĂ„ varsin stol alt. ligga pĂ„ ett kuddberg pp golvet om vi ska se pĂ„ TV. Helt vĂ€rdelöst, haha... Som tur Ă€r har SkĂ„ne bjussat pĂ„ hyfsat vĂ€der sĂ„ behovet av TV-kvĂ€llar har inte varit allt för stort. 
Tror iallafall att detta kan bli en plats jag trivs pÄ sÄ smÄningom, lÀgenhetslivet till trots.. Det Àr en mysig lya faktiskt. Med snedtak och takfönster kommer man i mina böcker alltid lÄngt, och det Àr precis vad den hÀr lilla lÀggan erbjuder. Möbler osv pÄ plats och sen kommer det nog faktiskt inte vara sÄ dumt att bo hÀr. NÀrheten till allting Àr ju amazing, det var inte igÄr jag kunde gÄ till affÀren och handla!

HĂ€r Ă€r lite sneakpeeks! 
(null)

(null)

(null)


Imorgon dyker iallafall vĂ„rt soffbord upp och i övrigt gĂ„r nog Postnordbilarna pĂ„ högvarv för att fĂ„ hit resten av smĂ„detaljerna vi bestĂ€llt. Ni vet.. en poster hĂ€r, en vas dĂ€r, osv osv. Att handla begagnat Ă€r för övrigt LIIIIVET nĂ€r man flyttar, har bekostat iprincip alla "nya" inköp genom att sĂ€lja av mina gamla grejer som inte skulle med hit, woop. VĂ€rmer i studentsjĂ€len. 
 
Nu Ă€r nog Sebbe strax hemma frĂ„n trĂ€ning och dĂ„ ska vi masa oss ivĂ€g till gymmet. Helt klart vĂ€lbehövliga gymtimmar efter alldeles för mycket skrĂ€pmat innan lĂ€genheten var matlagnings-duglig haha! 
 
Ha en toppentisdag folks, ciaaao!
 
 

Anonym:

Jaa du, DEN sneakpeeken avslöjade verkligen inget flyttkaos, tvĂ€rtom: sĂ„Ă„ himla fint ni har fĂ„tt till det i, Ă„tminstone nĂ„gra delar, av lyan! 👍

Svar: Haha delar av den börjar ju se fina ut men det stora hela Àr fortfarande lite kaotiskt.
Tack snĂ€lla! đŸ„°
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: