Nothing much

HĂłla! 
Torsdag idag och Ă€rligt talat Ă€r det inte mycket som hĂ€nder i livet just nu. LĂ€ngtar som en tok till helgen dĂ„ vi ska pĂ„ bröllop och sedan drar skolan Ă€ntligen igĂ„ng pĂ„ mĂ„ndag. Även om det Ă€r skönt att vara ledig sĂ„ ska det bli gött att fĂ„ lite mer att göra, fĂ„r PANIK över att vara sĂ„ sysslolös som jag varit nu efter att upp-packningen Ă€r mer eller mindre klar. 
NĂ„gon soffa har vi dock fortfarande inte och det stör ihjĂ€l mig. Tydligen blev det nĂ„got fel pĂ„ tyget sĂ„ leveransen Ă€r försenad och kommer inte dyka upp förrĂ€n (förhoppningsvis) nĂ€sta vecka.... GAH. 

Idag har jag iallafall fĂ„tt hĂ€nga med en kompis ut till stallet för att rida hennes hĂ€star dĂ„ hon har skadat knĂ€et. SÅÅÅÅ kul att fĂ„ rida igen!!! Saknar det mer Ă€n jag tror, det mĂ€rks verkligen nĂ€r jag vĂ€l kommer ut till stallet att jag har rejĂ€l abstinens... Fick rida Jennies fina Fia som var en vĂ€ldigt snĂ€ll och rar men lite bekvĂ€m dam. Jag lĂ€r kĂ€nna i benen imorgon att jag fĂ„tt jobba, haha! Och sĂ„ fick jag jogga Cornelia RylĂ©ns fd. pĂ„lle Daisy som Jennies lillasyster Ă€ger numer. Superkul! Jennie Ă€r bortrest sĂ„ jag fĂ„r Ă€ran att motionera damerna Ă€ven imorgon 😍 

(null)

Red för första gĂ„ngen i en CWD idag ocksĂ„! Det var nog inte riktigt min typ fĂ„r jag erkĂ€nna. Toppenskön men mycket klumpigare Ă€n Brunon, som ju Ă€r ganska nĂ€tt. KĂ€ndes inte som om jag var lika nĂ€ra hĂ€sten, liksom. Men det Ă€r vĂ€l en vanesak ocksĂ„, och hade dessutom padd under vilket ju gör sitt sĂ„klart. Tar med min sadel imorgon och testar - funkar det sĂ„ funkar det. Man trivs helt klart bĂ€st i sina egna grejer, jĂ€klar vilken skillnad det Ă€r blir. 

Status just nu Ă€r: Sebbe Ă€r hemma och Ă€r sjuk och har lagt sig pĂ„ golvet i brist pĂ„ soffa. "Varför inte sĂ€ngen?" undrar ni kanske. Jo för i sovrummet var takfönstret öppet nĂ€r himlen vred pĂ„ kranen och ingen av oss var hemma, sĂ„ för tillfĂ€llet har vi en (simbas)sĂ€ng!! đŸ˜‹ Gött! Det ska jag försöka ta tag i nu, hörs!

(null)


Evelina:

Mysigt med lite hÀst, mindre mysigt med simbassÀng inomhus ;)

Svar: Precis min Ă„sikt ocksĂ„ 🙃
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: