Mad as hell

I förrgĂ„r kvĂ€ll nĂ€r jag var pĂ„ gymmet (har Ă„terigen försökt Ă„teruppta mina gamla vanor och trĂ€na Ă„tminstone 4-5 dagar/vecka nu) sĂ„ var jag ensam förutom tvĂ„ utlĂ€ndska mĂ€n som hĂ€rjade runt. Medan jag stod och körde min hantelrodd med huvudet nedböjt och inte sĂ„g dem sĂ„ passar den ena pĂ„ att ta ett fast tag om min rumpa och klĂ€mma till. Jag blev sĂ„ paff att jag inte fann mig att göra nĂ„got annat Ă€n att vrĂ„la Ă„t honom, vilket han och hans kompis tyckte var hejdlöst roligt. Med facit i hand hade detta nog varit mitt första tillfĂ€lle i livet dĂ„ det varit befogat att slĂ„ nĂ„gon pĂ„ kĂ€ften. Men alltsĂ„ gör mĂ€n ("mĂ€n") sĂ„hĂ€r?? PÅ RIKTIGT??? Hur primitiv och efterbliven fĂ„r man bli? Det Ă€r vĂ€l illa nog att det hĂ€nder ute pĂ„ krogen men jag blir Ă€n mer mörkrĂ€dd (och hejdlöst förbannad) över att man inte ens ska kunna gĂ„ till gymmet utan att mĂ€n inte kan kontrollera sina jĂ€vla snusk-impulser och tvinga sig pĂ„ en ensam tjej. JĂ€vla vider. 
 
Well, well. Har pratat med gymmet och de skulle vidta ÄtgÀrder. Ringde polisen för att anmÀla men det var 100 mil lÄng kö sÄ jag hoppade det. Men alltsÄ. Fy FAN, fattar att folk inte vill ha med mÀn att göra nÀr en sÄ stor andel av dem Àr sÄ primitiva och urbota korkade.
 
 
Eefter en helvetesdag pĂ„ jobbet idag ska jag iallafall trĂ€na mina spaghettiben. Framöver blir det nog mer fokus pĂ„ lĂ„r Ă€n tidigare under benpassen, tycker de ser lite fjompigt pinniga ut i all sin klenhet. Lite mer massa pĂ„ dem med andra ord sĂ„ ska det nog bli bra. TrĂ€nar dock med kaloriunderskott för tillfĂ€llet sĂ„ muskeltillvĂ€xten Ă€r bĂ„de extra slö och jobbig, menmen. Lite extrakilon bort sĂ„ att jag kan börja om pĂ„ noll och sedan kan jag kĂ€ka pĂ„ för fullt och smasha trĂ€ningspassen igen. Det Ă€r ganska kul att laborera och se hur kroppen svarar pĂ„ olika kostupplĂ€gg, trĂ€ningsupplĂ€gg etc. Man kan göra ganska mycket med relativt smĂ„ förĂ€ndringar vilket Ă€r roligt! Kommer aldrig att bli en hardcore dietare dĂ„ jag Ă€lskar mat för mycket, men det finns mĂ„nga nivĂ„er pĂ„ spektrat som man kan testa. NÅGOT mĂ„ste jag ju sysselsĂ€tta mig med nu nĂ€r jag Ă€r hĂ€stlös de lux kĂ€nner jag. 
 
Hoppas ni har en fin lillördag guys, hej svejs. 
Anonym:

Fy fan vilka vidriga typer. Jag förstĂ„r absolut att du blev hejdlöst förbannad. Jag önskar verkligen att de blir portade frĂ„n gymmet! Med allt detta sagt, sĂ„ blir jag Ă€ndĂ„ inte FÖRVÅNAD. Jag blir förbannad, men inte förvĂ„nad. Om det ej tas krafttag mot sĂ„nt hĂ€r kommer vi att fĂ„ se mycket mer av sĂ„nt i framtiden, med tanke pĂ„ att det lĂ€r finnas enorma mĂ€ngder unga mĂ€n (överskott pĂ„ unga mĂ€n, alltsĂ„) som inte vill göra annat Ă€n att fingra pĂ„ tjejer. Urrrrk. SĂ„ vidrigt.

Moa :

Men usch och fy fan!!!!! GÄr det inte att fÄ vara ifred nÄgon endaste jÀkla gÄng liksom?
Hoppas du kÀnner dig okej trots hÀndelsen.

Malin Vestergren:

AssÄ. Jag blir totalt jÀkla flyförbannad. JÀvla Àckel, luder och alla andra fula ord!!

Anonym:

Du MÅSTE verkligen se till att anmĂ€la det till polisen! (trots lĂ„ng kötid) Det Ă€r fan ta mig pĂ„ tiden att sĂ„na jĂ€vla idioter blir straffade för sitt vidriga beteende!

Linn:

ApropĂ„ anmĂ€lan, det gĂ„r att göra pĂ„ polisens hemsida om du inte hunnit anmĂ€la redan. Fy fan för sĂ„nna mĂ€nniskor o det enda rĂ€tta hade vart en skivstĂ„ng som kastrerade den jĂ€veln 😡

Kommentera inlÀgget hÀr: