It's here

Den Ă€r hĂ€r hörrni.. FLYTTVECKAN. FrĂ„n och med idag har jag 4 nĂ€tter kvar att spendera i KalvsbĂ€cken innan jag pĂ„ obestĂ€md tid ger mig av frĂ„n den mest fridfulla plats jag vet. Å ena sidan vill jag aldrig slĂ„ igen dörren och inte veta nĂ€r jag ska fĂ„ öppna den och kliva in hĂ€r hemma igen. Å andra sidan kan jag knappt bĂ€rga mig tills jag fĂ„r komma ner till SkĂ„ne pĂ„ heltid med allt vad det innebĂ€r. 
 
Jag Àr iallafall ledig den hÀr veckan vilket idag betytt att jag slöat mig mer Àn nÄgonsin, haha. Legat och dragit mig i sÀngen, funderat i 2h vilka kuddar jag vill ha i den nya soffan, stor-rensat i ett av förrÄden och stÀdat ur hela skafferiet. Det Àr inte mycket kvar hÀr i huset som gör det till ett hem nu. Min soffgrupp Äkte till en ny Àgare igÄr och allt som inte redan Àr nedpackat stÄr eller ligger i högar hÀr och var och vÀntar pÄ sina kartonger. Det Àr nog bara sÀngen som Àr intakt, haha..
Och jodĂ„, nog hugger det lite i hjĂ€rtat av vetskapen att jag inte kommer vakna och titta ut över en grĂ„kall liten vassbevuxen sjö nĂ€sta mĂ„ndag. Kommer att sĂ€tta ner fossingarna pĂ„ en lite sliten parkett istĂ€llet för mina matta, knakande plankgolv. Äta frukost nĂ„gonstans bland kartonger och bubbelplast och tĂ€nka att fast det gör lite ont sĂ„ Ă€r jag vĂ€ldigt, vĂ€ldigt glad för hur livet ser ut just nu. För sĂ„ Ă€r det faktiskt. 
 
 
 
 
 
Cornelia:

Ska du hyra ut det i och med att du tömmer det? TÀnker att det Àr ju drömstÀllet att Äka till om/nÀr ni Àr lediga annars!

Kommentera inlÀgget hÀr: