Update

Godmorgon frÄn tÄget mot Stockholm! 
Tidig morgon för yours truly som höll pĂ„ att sluta i smĂ€rre katastrof dĂ„ larmet pĂ„ min telefon var i tystlĂ€ge??!?!? AlltsĂ„ det hördes inte? Lyckligtvis har jag ett inneboende alarm i hjĂ€rnan som fungerade idag sĂ„ med lite stress hann jag faktiskt till tĂ„get med hela 7 minuters marginal - vĂ€l tilltaget med mina mĂ„tt mĂ€tt 😎
 
Humlisen tömkördes igÄr och vi tragglar pÄ med det dÀr jÀkla vÀnstra bakbenet. I volt pÄ höger varv uppvisar hon exakt samma flyktbeteende och det Àr ju samma sak hÀr - pÄ böjt spÄr till höger sÄ Àr det ju det vÀnstra bakbenet som blir drivande framÄt. Hon ligger som en speedwaycykel runt hela volten och försöker kliva in med höger bak sÄ lÄngt in till vÀnster som möjligt för att försöka driva med det istÀllet samtidigt som hon rÀtar ut hela innersidan och inte vill böja igenom. SUCK. Hon ser inte klok ut. Men efter diverse tragglande och en miljon flyktförsök pÄ 3 metersvolter sÄ lyckades jag fÄ henne att trava normalt pÄ en typ 6-metersvolt. SlÀpper jag ut henne pÄ en större rÀtar hon ut sig snabbare Ànm jag kan sÀga "inÄtstÀllning" och sen Àr det kokta flÀsket rökt, eller vad man nu sÀger. Menmen, baby steps. 
 
Hon fick iallafall ett nytt tĂ€cke, sĂ„hĂ€r i "mitt-emellan-sĂ€songen". Horze hade en schysst rea pĂ„ deras hemsida sĂ„ det blev ett Horseware Mio. Inte testat Mio innan utan alltid kört pĂ„ Amigo eller Rambo pĂ„ utetĂ€cken, men tyckte att det verkade helt ok med tanke pĂ„ hur billigt det Ă€ndĂ„ var. För en hĂ€st som gĂ„r sjĂ€lv i hagen sĂ„ man inte behöver oroa sig för lek-slitage sĂ„ Ă€r det nog mycket för pengarna tror och hoppas jag 😄
 
 
 
Jag hade nÄgon lös plan om att gÄ upp mitt i natten idag för att hinna tömköra kusen innan mitt tÄg gick 07.08, men slÀppte den efter en riktigt kass natt med 72625525 mardrömmar och en begynnande förskylning i kroppen nu igen... Hon fÄr helt enkelt vila idag och sen kör jag pÄ med tömkörning varvat med bomjobb nÀr jag Àr hemma frÄn el Stockholmo imorgon. Plugg idag och imorgon och sen jobbhelg pÄ det. Woopwoop!
 
 
Vad gÀller trÀning sÄ Àr jag pÄ en all-time low vad gÀller motivation, haha. Men frÄn och med imorgon tÀnker jag att jag ska ta tag i den delen av livet ocksÄ. Kommit ur gÀngorna lite efter att jag var sjuk och allt det dÀr. Det Àr som vanligt med andra ord - toppar och dalar. 
 
Ha det fint peeps!
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: