Oatmeal w/ a view

Godmorgon fella’s! 
Söndag morgon och Ă€ven om klockan först ringde 05.30 sĂ„ sov jag i en timme till. Unnade mig det helt enkelt 🙃 nu sitter jag pĂ„ min nyfixade altan och avnjuter min morgongröt och sedan ska jag till stallet och slĂ€ppa ut pĂ„llarna samt tömköra Humlis en svĂ€ng. Gick skit nĂ€r jag red sist (förmodligen för att jag plockade pĂ„ mig sporrar nĂ€r hon haft vila, hon Ă€r ju som en exploderande krutdurk i sig sjĂ€lv haha) sĂ„ tĂ€nker att tömkörning blir lite lagom idag. 

I övrigt hade jag en riktig fixardag igĂ„r. Krattade heeeela grĂ€smattan, sĂ„dde grĂ€sfrö, flyttade upp möblerna frĂ„n bryggan till altanen, rensade ur min garderob pĂ„ 50 (!!) plagg, pluggade och var allmĂ€nt effektiv. SĂ„Ă„ gött!! Älskar att fĂ„ mycket gjort, dĂ„ Ă€r jag som nöjdast. Dessutom var det ryggbygge pĂ„ gymmet och ÀÀÀÀntligen Ă€r jag tillbaka pĂ„ mina gamla vikter och löste till och med ett litet rekord i chins pĂ„ 3x8. För tvĂ„ veckor sedan körde jag 3-5 st, haha.. Riktigt skönt med tanke pĂ„ att kroppen varit som potatismos de senaste veckorna efter att jag var sjuk. 

Nu ska jag sticka ivĂ€g till stallet och sedan ska jag fĂ„ fina naglar 😍 Resten av dagen Ă€r det plugg som gĂ€ller, haft lite ledigt i 2 veckor men nu Ă€r det back to business som gĂ€ller! 

Ha en skön söndag allihop! ❀

(null)

Kommentera inlÀgget hÀr: