Oatmeal w/ a view

Godmorgon fella’s! 
Söndag morgon och även om klockan först ringde 05.30 så sov jag i en timme till. Unnade mig det helt enkelt 🙃 nu sitter jag på min nyfixade altan och avnjuter min morgongröt och sedan ska jag till stallet och släppa ut pållarna samt tömköra Humlis en sväng. Gick skit när jag red sist (förmodligen för att jag plockade på mig sporrar när hon haft vila, hon är ju som en exploderande krutdurk i sig själv haha) så tänker att tömkörning blir lite lagom idag. 

I övrigt hade jag en riktig fixardag igår. Krattade heeeela gräsmattan, sådde gräsfrö, flyttade upp möblerna från bryggan till altanen, rensade ur min garderob på 50 (!!) plagg, pluggade och var allmänt effektiv. Såå gött!! Älskar att få mycket gjort, då är jag som nöjdast. Dessutom var det ryggbygge på gymmet och ääääntligen är jag tillbaka på mina gamla vikter och löste till och med ett litet rekord i chins på 3x8. För två veckor sedan körde jag 3-5 st, haha.. Riktigt skönt med tanke på att kroppen varit som potatismos de senaste veckorna efter att jag var sjuk. 

Nu ska jag sticka iväg till stallet och sedan ska jag få fina naglar 😍 Resten av dagen är det plugg som gäller, haft lite ledigt i 2 veckor men nu är det back to business som gäller! 

Ha en skön söndag allihop! ❤️

(null)

Kommentera inlägget här: