Ma leegggggs

Goooodmorgon frÄn en slagen kÀmpe, haha. 
 
Yours truly körde sitt första benpass pĂ„ 4 veckor igĂ„r. Det KÄNNS i benen idag vill jag lova, fy fan. Jag trodde verkligen inte ens att jag skulle orka genomlida hela passet igĂ„r. Det Ă€r ju bĂ„de det positiva och negativa med att följa ett förutbestĂ€mt schema - man har inget att sĂ€ga till om med övningar vilket
1) gör att man pushar igenom övningarna Àven om det kÀnns som döden
2) tappar lite motivation eftersom man inte kan göra de övningar man kÀnner för
 
Allt som allt Ă€r jag nöjd iallafall. I varje Arnold-pass ingĂ„r dock en magövning. MAG-övning. Jag trĂ€nar ALDRIG mage annars, sĂ„ ni kan ju gissa hur den stackaren mĂ„r idag, haha... Anyway, gött att vara tillbaka och kunna trĂ€na iallafall. Lite kaloriunderskott pĂ„ det hĂ€r sĂ„ Ă€r nog sommarformen hĂ€r snart! Om det mot förmodan intresserar nĂ„gon sĂ„ ligger jag pĂ„ ca 1800-2000 kcal de dagar jag bĂ„de trĂ€nar och rider, andra dagar försöker jag ligga lite lĂ€gre. Segt somfan, min dagliga kvĂ€llschoklad gĂ„r ju FETBORT liksom 😭
 
Hann Àven med pÄ en supertrevlig lunch och snackade lite affÀrsidéer med en bekant som Àr en entrepenör av RANG. SÄ hÀftig med mÀnniskor som bara kan plocka en idé och göra stordÄd av den. HÀftigt! 
 
 
 
En annan som för övrigt nog Àr mör i kroppen idag Àr Humlan. IgÄr var hon inte helt nöjd nÀr vi skulle - hör och hÀpna - TRAVA BOMMAR nÀr jag tömkörde, hahaha. SkÀmt Äsido sÄ var hon inte helt nöjd utan ville hellre köra nÄgon galopp-hopp-variant istÀllet för att kliva i med sitt jÀdra vÀnstra bakben. Fick offra inÄtstÀllning i höger varv för att fÄ henne att ta stöd pÄ vÀnster bak och trampa pÄ dÀr. SÄ lita halvrak som en planka travade hon iallafall över efter 50 minuters diskussion och övertalning, haha. 
Som jag sliter mitt hĂ„r över denna hĂ€st ibland alltsĂ„ 😂 Hon har ju inte ONT nĂ„gonstans, förstĂ„r inteeeeEEEeeeeeEEEEeEEE. 

Idag tÀnker jag mig att damen fÄr en vÀlförtjÀnt vilodag eller eventuellt en skritt-tur i solen om jag hinner. Gissar att hon Àr ganska sleten, haha.. Imorgon blir det dock ridning och tÀnkte köra lite bommar pÄ volt dÄ med. Med hjÀlp av en innerskÀnkel av stÄl hoppas jag kunna runda henne runt mer Àn vad jag klarar av nÀr jag tömkör. We shall see! 
 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: