Long time no see

Hey gang! 

Sorry för radiotystnad, det har verkligen gĂ„tt i ett. Hade en hektisk start pĂ„ veckan med tvĂ„ heldagar i Sthlm mĂ„ndag-tisdag och sedan var jag bara hemma och vĂ€nde innan jag begav mig ivĂ€g till Stockholm idag igen, haha.. denna gĂ„ng blir jag borta nĂ„gra extra dagar dĂ„ jag kommer att Ă„ka ner en vĂ€nda till SkĂ„ne för att trĂ€ffa bĂ€stis och lite annat löst folk. Kul att vara dĂ€r sĂ„ mycket faktiskt, trivs ovĂ€ntat bra pĂ„ sĂ„ sydliga breddgrader, utöver att jag ibland har lite svĂ„rt att förstĂ„ mĂ€nniskorna, haha. 

Humlis har gĂ„tt bra de senaste dagarna och fĂ„tt jobba med mycket bomjobb. Har hittat Ă€nnu fler svagheter som kĂ€nns critical att jobba med om vi nĂ„gonsin ska komma ut pĂ„ en hoppbana och Ă„terigen sköljer det över mig hur MYCKET jobb det faktiskt Ă€r kvar, haha... framförallt handlar det just nu om att fĂ„ henne att trampa pĂ„ och ta vikt pĂ„ vĂ€nster bak, vilket hon gör VAD SOM HELST för att undvika. VĂ€grar fatta höger galopp pĂ„ raka spĂ„r hur jag Ă€n gör och slĂ€nger sig ivĂ€g som skjuten ut en raket om jag fĂ„r för mig att styra pĂ„ hinder i höger varv. Men vĂ€nster funkar Ă„tminstone bra, woop woop. Det syns ju Ă€ven pĂ„ bilderna nedan att hon redan slĂ€ppt vĂ€nster bak och pĂ„ alla sĂ€tt hon kan hellre belastar höger, Ă€ven inne i studsserien försöker hon smĂ€lla in höger bak sĂ„ att belastningen i avsprĂ„nget försvinner lite frĂ„n vĂ€nster och jĂ€mnas ut. Blir liksom att hon antingen byter galopp bak i avsprĂ„nget eller hoppar av lite jĂ€mfota, som ni ocksĂ„ ser pĂ„ bilden. 

Vi knegar vidare med andra ord. Stretar pĂ„ och vĂ€grar ge mig sĂ„ löser det sig nog förr eller senare, haha. Är 99% sĂ€ker pĂ„ att det "bara" Ă€r en svaghet som hon fuskat sig igenom hela livet för hon Ă€r inte halt och inte öm nĂ„gonstans var jag Ă€n klĂ€mmer och kĂ€nner. Det Ă€r bara att ta oss igenom med andra ord, haha. Hon avskyr mig efter varje sĂ„dant hĂ€r ridpass för hon försöker slippa undan pĂ„ aaaaallla sĂ€tt hon kan och nĂ€r jag inte lĂ„ter henne göra det blir hon stressed out of her mind och tror att hon ska fĂ„ slippa pga det istĂ€llet. Men icke, jag Ă€r en riktigt elak jĂ€vel pĂ„ det viset 🙃😉

(null)

(null)

Ha en bra torsdag peeps! 
Ellen KĂ€llgren:

SĂ„ roligt att fĂ„ lĂ€sa ridpass-inlĂ€gg igen! 😃

Svar: Kul att höra 😄
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: