10/10

Solen skiner, jag sitter på ett tåg till Skåne, kroppen skriker av träningsvärk och Humlan var en complete DRÖM imorse. Så har min dag sett ut! Haha. 

Nej men seriöst. Red för första ggn på några dagar (har ju tömkört) och eftersom hon kommer att få lite påskledigt så ville jag verkligen få till ett riktigt bra pass. Samtidigt som mina ben var totalt spaghetti efter gymmet i förrgår, haha. Testade därför med en kombo jag inte kört förut, nämligen sporrar och graman. DAAAAAAMN!! Var som att öppna upp en ny VÄRLD!!! Tömkörningen har strulat lite, framförallt i förrgår men alltså idag var hon bara dreamy dream. Kunde runda henne och jobba henne böjd på volter åt bägge håll och hålla ihop det även i galoppen. Helt magisk känsla verkligen, underbart! Och välbehövligt, motivationen har börjat tryta lite  senaste veckorna när det liksom känts lite övermäktigt. 

(null)

Kommer fira påsk i Skåne iår och ingen kunde vara gladare än jag att få hälsa på bästis och mysa med henne under helgen. Mys, mys, mys. Inte riktigt lika mysig är ju resan ner dit, men ack så värt det. 

Vi hörs gang, glad påsk! 

Anonym:

Småsurt att behöva åka ifrån drömmen nu när det lossnade! 😂 Nåja, vila några dar skadar ju inte, och säkert gynnar det dig desto mer, så det blir nog bra ändå. Men när det är drömmigt, så vill man ju liksom aldrig att det ska ta slut 🤗 Glad påsk på dig!

Kommentera inlägget här: