10/10

Solen skiner, jag sitter pĂ„ ett tĂ„g till SkĂ„ne, kroppen skriker av trĂ€ningsvĂ€rk och Humlan var en complete DRÖM imorse. SĂ„ har min dag sett ut! Haha. 

Nej men seriöst. Red för första ggn pĂ„ nĂ„gra dagar (har ju tömkört) och eftersom hon kommer att fĂ„ lite pĂ„skledigt sĂ„ ville jag verkligen fĂ„ till ett riktigt bra pass. Samtidigt som mina ben var totalt spaghetti efter gymmet i förrgĂ„r, haha. Testade dĂ€rför med en kombo jag inte kört förut, nĂ€mligen sporrar och graman. DAAAAAAMN!! Var som att öppna upp en ny VÄRLD!!! Tömkörningen har strulat lite, framförallt i förrgĂ„r men alltsĂ„ idag var hon bara dreamy dream. Kunde runda henne och jobba henne böjd pĂ„ volter Ă„t bĂ€gge hĂ„ll och hĂ„lla ihop det Ă€ven i galoppen. Helt magisk kĂ€nsla verkligen, underbart! Och vĂ€lbehövligt, motivationen har börjat tryta lite  senaste veckorna nĂ€r det liksom kĂ€nts lite övermĂ€ktigt. 

(null)

Kommer fira pĂ„sk i SkĂ„ne iĂ„r och ingen kunde vara gladare Ă€n jag att fĂ„ hĂ€lsa pĂ„ bĂ€stis och mysa med henne under helgen. Mys, mys, mys. Inte riktigt lika mysig Ă€r ju resan ner dit, men ack sĂ„ vĂ€rt det. 

Vi hörs gang, glad pĂ„sk!