Transport tryout

Som jag skrev igÄr sÄ var jag och Hummusen ute och Äkte transport hÀromdagen! Det bÄde blÄste och regnade sÄ det var vÀl egentligen ett perfekt tillfÀlle att testa transportens vÀgegenskaper, haha.. Den lÄg lika still pÄ vÀgen nu som tdiigare men nÀr den var tom upplevde jag den dock som ganska studsig pÄ vÀgen (körde ju nÀstan uteslutande pÄ E4:an nÀr vi hÀmtade den). Med hÀst i var det inga bekymmer, trots vÀdret. 
 
Jag mÄste verkligen sÀga att jag Àr helnöjd med den. Det var superenkelt att lasta sjÀlv iom att bommarna Àr sÄ simpla att stÀnga och bÄde lÀmmen och överluckan har smidigare lösningar Àn vad jag tycker att Boj har. Det Àr liksom mer lÀttarbetat och smidigare att hÄlla pÄ med. Lastutrymmena Àr ju amazing och man har mer plats framför hÀsten i Thulen Àn bÄde Boj Classic och Bravo - och dÄ Àr de ÀndÄ rymliga framför hÀstarna. Trots sin storlek och att det Àr en förhÄllandevis lÀtt transport sÄ kÀnns allting ÀndÄ rejÀlt och stabilt. Det ska bli spÀnnande att se hur den stÄr sig i vinter nÀr man ska ut och köra i mörkret och halkan. Mitt Classic-slÀp gick ju fram som en pansarvagn, haha. 
 
Än sĂ„ lĂ€nge otroligt nöjd iallafall! SĂ„ mycket mer gediget Ă€n vad jag trodde! Största nackdelen Ă€r den jĂ€kla plasten som Thule envisas med att ha utanpĂ„ glasfibern, som gör att den ser lite blekt ut. Men det Ă€r ju en ren skönhetsgrej Ă„ andra sidan. Men Ă€ndĂ„. 
 
 
Anna:

Men nu hÀnger jag inte med, sÄg att du hade den pÄ annons hÀromdagen.. men den fÄr stanna alltsÄ :) Ang plasten som Àr blek sÄ gÄr det att polera upp (helst vattenslipa) och vaxa sÄ ser det bÀttre ut, eller ja det blir som nytt!
Det fixar dem dÀr du man lÀmnar bilden pÄ rekond, man kan göra det sjÀlv men blir bÀst och enklast om man har maskin :)

Svar: StĂ€mmer att jag la ut den! Köpte den vĂ€ldigt billigt sĂ„ jag la ut den för att se om den gick att sĂ€lja lite dyrare, vilket tydligen inte var nĂ„gra som helst problem dĂ„ intresset var VÄÄÄLDIGT stort 😂 FĂ„r se hur jag gör nu, gillar ju den!

Tack för tipset! Har kollat lite pĂ„ en sĂ„dan lösning men Ă€r osĂ€ker pĂ„ om man vĂ„gar sig pĂ„ det dĂ€r sjĂ€lv med maskin 🙄 Dessutom hĂ„ller det inte sĂ€rskilt lĂ€nge vad jag förstĂ„tt, och rekondar man slĂ€pet för X antal 1000 vill man ju gĂ€rna att det hĂ„ller ett tag 😅
Danai

Anna:

Ja precis man fÄr slÀnga pÄ vax lite dÄ och dÄ, eller lÄta bli och tvÀtta sÄ mkt eller med avfettning, gör man inte det hÄller det sÄ lÀnge vaxet Àr kvar vilket brukar kunna var rÀtt lÀnge om det Àr bra produkter men beror ju sÄklart pÄ vÀder/sol och sÄdan omstÀndigheter med. GÄr att göra försegling ocksÄ som hÄller lite lÀngre, klarlack hade varit bÀst men kÀnns onödigt dyrt. Jag hade lÄtit dem polera upp och vaxa den, sen sjÀlv underhÄllit med vax som man kan sjÀlv lÀtt gno ut med en mjuk ploerduk/trasa. Finns dessutom enkla snabbvax som Àr bra att jobba med nu, till och med sÄ du bara sprayar pÄ och torkar av och slipper gno, det Àr lite mer silikon liksom och hÄller inte riktigt lika lÀnge som vax men skyddar nog sÄ bra som underhÄll och som sagt mkt lÀtt att anvÀnda :) Du kan sÀkert frÄga dem om du fÄr köpa en flaska sprayvax/snabbvax sÄ vet du att du fÄr en bra produkt.

Svar: Tack snĂ€lla för sĂ„ bra info!! Verkligen superbra, ska absolut kolla upp allt det hĂ€r! Är det sĂ„ smidigt att man bara kan spraya pĂ„ dĂ„ och dĂ„ sĂ„ vore det ju suverĂ€nt đŸ˜đŸ™ŒđŸ»
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: