Post legday

IgĂ„r sattjag hemma och brottades med tankar. Jag Ă€r en ganska happy-go-lucky-typ av person egentligen. Dvs i grund och botten ser jag sĂ€llan saker som problem - tvĂ€rtom Ă€r jag expert pĂ„ att blunda för problem och vackert vgra prata om dem tills jag absolut MÅSTE, haha.. Men tack vare att jag Ă„kte pĂ„ en schysst slĂ€ng av Ă„ngest under vĂ„ren/sommaren sĂ„ kan jag ibland fastna totalt i alla möjliga olika tankefĂ€llor vars enda syfte Ă€r massförstörelse. Det finns en rad motfrĂ„gor man kan jobba med för att ta sig ur sĂ„dana tankebanor, men nĂ€r jag Ă€ndĂ„ inte riktigt lyckades sĂ„ stack jag till gymmet och brĂ€nde av ett benpass -  mitt första sedan uppehĂ„llet jag haft. Finns inget som en legday för att skringra tankarna! SmĂ€rtan i benen Ă€r sĂ„ total att det helt enkelt inte finns utrymme för nĂ„gon anna tankeverksamhet, haha. 
 
Benpass Àr ocksÄ roliga för att det finns ett överflöd av övningar att vÀlja pÄ beroende var man vill lÀgga fokus och hur tungt man vill köra osv. Dessutom Àr benövningar oftast inte superkomplicerade, vilket jag tycker att mÄnga övningar för andra muskelgrupper kan bli dÄ de krÀver spikrak hÄllning, grym kroppskontroll, koordination och alla andra sÄdana dÀr saker som jag inte har (Àn), haha. 
 
Squats har dock tagit mig typ tills nu att bemĂ€stra. Jag druttade ner baklĂ€nges med Ă€ndan i marken VARENDA gĂ„ng jag försökte tidigare. Även utan vikt! Fann det verkligen helt omöjligt att hĂ„lla balansen trots att jag kollade pĂ„ tutorial efter tutorial pĂ„ hur man skulle stĂ„, vinkla fötterna osv osv. Sen fick jag för mig att stĂ„ betydligt mer bredbent och med fötterna vinklade lite utĂ„t - vips sĂ„ var problemet borta! SĂ„ till er andra som kanske tycker att det Ă€r svĂ„rt - vĂ„ga laborera med smĂ„ saker som vinklar, bredd, grepp osv i alla olika typer av övningar för det kan göra sĂ„ stor skillnad!
 
 
Fokus pÄ att pumpa upp min lille rumpestump som mer eller mindre gÄtt i ide under uppehÄllet (funny 'cuz it's true) sÄ det blev:
Squats med skivstÄng
Utfallssteg med hantlar (Àven hÀr blir belatsningen vÀldigt annorlunda beroende pÄ hur lÄnga utfall man gör och hur man vinklar fötterna - testa!)
Hipabduction-maskin
Legcurls
Vadpress
 
Kan iallafall knappt gĂ„ idag sĂ„ nĂ„got gjorde jag vĂ€l rĂ€tt antar jag 🙃
 
I övriga livet sÄ bestÄr det mest av plugg för tillfÀllet. Det gÄr Ät mer tid Àn vad man tror att begrava nÀsan i vetenskapliga artiklar om marknadsföringsteori. Men ju lÀngre kursen gÄr ju mer intressant blir det, vilket jag tolkar som ett teckan pÄ att jag Ätminstone valt rÀtt omrÄde, haha. Jag och Humlis har Àven provÄkt transporten, sÄ jag tÀnkte Äterkomma med lite first impressions gÀllande det imorgon! 
 
Nu ska jag plöja artiklar - CIAO!!
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: