Friyay again

Goddag! 
Vill börja med att tacka för sÄ fin respons pÄ mitt tidigare inlÀgg ang. vad ni vill lÀsa om! Vet att sÄdant inte Àr roligt att kommentera alltid men det Àr en jÀttestor hjÀlp verkligen. Tack! 
 
Idag blir en lugn pluggdag för min del. IgĂ„r och i förrgĂ„r var rena helvetesdagar med skadegörelse pĂ„ min hyrbil som jag haft medan min Hugo var inne pĂ„ lagning och helt omöjliga mĂ€nniskor att ha att göra med pĂ„ framförallt Möller Bil i VĂ€sterĂ„s dĂ€r Hugo var inlĂ€mnad. Åk INTE dit om ni inte absolut mĂ„ste sĂ€ger jag bara, den mest vĂ€rdelösa servicen jag nĂ„gonsin varit med om pĂ„ alla plan. Otrevliga medarbetare som inte vet vad de hĂ„ller pĂ„ med och definitivt inte vet hur man sĂ€tter kunden i första rummet. Katastrof. Har upplevt samma sak pĂ„ sĂ€ljarsidan ocksĂ„ nĂ€r jag letade efter ny bil förra Ă„ret och gjorde misstaget att sĂ€tta min fot dĂ€r. 
NÄvÀl. Hugo var iallafall fin och numer utan buckla i fronten, alltid nÄgot I guess.. Blir sÄ less pÄ att man inte kommer nÄgonstands i livet genom att bara vara snÀll och trevlig. Man mÄste bli arg och stÄ pÄ sig för ALLT verkligen och det stör mig för jag vill verligen inte behöva det.
 
 
 
Idag vÀntar som sagt ingenting roligare Àn en hel drös med plugg i form av vetenskapliga artiklar som ska analyseras och opponeringar som ska skrivas. En dag i mÀngden, helt enkelt. 
 
Ha en toppenfredag peeps!
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: